Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Ebből a videóból:

https://www.youtube.com/watch?v=eaw7Wr1EkYs

2018. júl. 21. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

11:00-nál a vörös hajú csaj nem rossz

ja bocs fiú vagyok :D

2018. júl. 21. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Te magasságos... Ilyen az átlag tini ma? Nagyon örülök, hogy már túlvagyok a párkeresésen...

Hogy ki tetszik a sok kis ratyi közül? Egyik se. Mind olyan, mint egy jólfésült kisfiú.

A piros pólós férfi jóképü, de ő nem modell ha jól olvastam, hanem ügynök.

Na, ha csak a videóból átlagolunk, egyik fiú sem ér fel a piros felsőshöz.

A videó vége, meg mit ne mondjak... jó homokra sikerült.

Szegény mai fiatal lányok... :(

2018. júl. 21. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát... Most mit mondjak.

Külsőre egyiktől sem aléltam el, kb mindegyik srác ez a "jó belsővel elfogadnám" kategória nálam...

De amit produkáltak a videóban, az annyira ratyi, hogy az előző mondatom tárgytalan. Kinőttem ebből, gyerekek, nekem férfias viselkedésű férfi kell, nem ilyen majmok. Ezek amúgy is csak dugni akarnak, szóval nem találkozik a kereslet a kínálattal.

22N

2018. júl. 21. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

8:11 (Max)

10:10 (a fehér pólós srác)

19:21 talán...

20:25

Ja, ennyi. De ezek sem az a top 10 számomra... Túl véznák.

2018. júl. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!