Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen jelet adtok a férfinak, ha tetszik nektek?
Az égegyadtavilágonsemmitse :D Van aki még egy mosolyra sem volt képes pedig vonzódott hozzám.Ezeknek semmi önálló gondolatuk,akaratuk nincs.
Lépj.
Sokan olyan jelet adnak, amit rajtuk kívül senki sem vesz észre, még nőtársaik sem, nemhogy egy férfi :D És akkor nem értik, hogy miért nem veszi észre a hülye férfi, pedig a nő egyértelműen tudja magáról, hogy jeleket ad :DD
De tényleg múltkor gondoltam a buszon arra, hogy azon a csajon mennyire gáz az a ruha, de a hülyéje nem tudta! Pedig én egyértelműen tudtam, hogy gáz ;D
Áh, én fejelkapásnál sem bírom ki vigyor nélkül.:D Viszont a zárkózottabb emberek akaratlanul is lesüthetik a szemüket mindig. Én sem vagyok egy nagy társasági ember, nem szeretek mások szemébe nézni, mindig szemlesütve sétálok és vagyok, függetlenül, hogy ki tetszik vagy ki nem. Ez amolyan térközszabályozás részemről.
Ha valaki tetszik, azért szoktam rá mosolyogni, vagy ha zavarba jövök, mert rám néz, mindig sikertelenül, de próbálom leplezni a mosolyom és a zavarom. :)
Többet szoktam keresni az illető társaságát, többet érdeklődöm, jobban megjegyzem azt, amit mond, többet érintem meg akár olyan ártatlan helyeken is, mint a válla... Gyakran van, hogy felajánlom neki a segítségem, vagy hasonlók... Más jelet nem igazán szoktam adni, mivel eddig ebből mindenkinek lejött, hogy mi a helyzet, aki nekem tetszett.:)
Sajnos én semmilyet, nem is tudom hogy szedtek fel eddig, viszont kapcsolatban nagyon jól el tudok lenni a párommal.
Most viszont hogy egyedül vagyok,kezd feltűnni hogy milyen sokat jelent egy mosoly a pasiknak.
Én nagyon sz-r vagyok a jeladásban, mert annyira coolnak akarok tűnni, hogy felveszem ezt a totál bitch arckifejezést és olyankor a kutya se mer odajönni hozzám :DDD
Legközelebb mondjuk ülj le mellé a buszon, vagy ha munkahelyen látod szüneten, akkor szólítsd meg. Veszíteni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!