Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit tennétek ha szerelmesek lennétek egy lányba, de ő nem viszonozza?
8:
Én azt nem értem, mi köze a szexnek a szerelemhez??
Szeretnek én is ilyen egyszerű lenni, hogy akivel dugok, abba szeretek csak bele...
Nem érdemes erőltetni, barátság szintjén pedig pláne nem, mert teljesen mást vártok, máshogy álltok hozzá, mást éreztek.
Laza haverság bele férhet, de érdemesebb olyannal foglalkozni, aki viszonozza.
Tapasztalat:
-ha csak vonz, és/vagy tetszik, barátkozhatsz is vele, ha akarsz.
- ha viszont belezúgtál, akkor a legostobább ötlet, de kínozd csak magad! Több, mint egy éve kíblódok lelkileg, mert nem tudo kizárni az illetőt, azt hittem, csak h*lye fellángolás, de nem múlt el, és ha csak emglátok róla egy képet, amin mosolyog, én is elmosolyodok. Arról nem is beszélve, hogy kb minden találkozás visszaránt.. Belül nagyon szenvedek, ilyet még sosem éltem.
Hidd el, ha teljesne ki tudnám zárni, kizárnám az életemből, és megszűnne az egész. Így ez nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!