Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek akkor ha a az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek akkor ha a az a fiú akibe szerelmesek vagytok nem viszonozza azt?

Figyelt kérdés

Adott egy srác. Régóta ismerük egymást, de ő csak barátként tekint rám. Le is feküdtünk egymással többször,napi szinten beszélünk, hetente találkozunk. Ő tudja mit érzek mégis hagyja, hogy így érezzek.

Mit tennétek a helyembe?

2018. jún. 1. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Lol, mégis mi az a szöveg, hogy ő HAGYJA, hogy így érezz? Te hagyod, nem ő.
2018. jún. 1. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Fordított esetben mit tennék? Örülnék mint a majom a farkának.

De tényleg, bár nekem lett volna olyan sanyarú sorsom, hogy minden lány akibe "szerelmes" voltam, hetente minimum egyszer az ágyába invitál és naponta keresi a társaságomat.

A kérdésed nem győzött meg arról, hogy komolyan vegyem a lányok problémáit.

2018. jún. 1. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
bor
2018. jún. 1. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Én megbeszéltem a sráccal és inkább befejeztük a dolgot. Nem akarta folytatni miután tudta hogy érzéyeim vannak iránta, ami miatt akkor mérges voltam de utólag örülök hogy akkor leálltunk. Idővel elmúlt a vonzódásom iránta de ha tovább folytatjuk csak magamat kínoztam volna. Nehéz abbahagyni, de így ne folytasd. Ha a srác nem akar komoly kapcsolatot akkor te szakítsd meg vele a kapcsolatot. Csak rosszabb lesz ha tovább húzod ezt az egészet. Keress mást inkább aki nem csak szexre akarm
2018. jún. 1. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Mindenki maga felel az érzéseiért. Retentően tapasztalatlannak tűnsz nekem. Eleve azzal nem tartjuk a kapcsolatot, aki megdugott, de mást nem akar. Fölösleges időpazarlás. A másik, eleve nem fekszünk le úgy senkivel kapcsolaton kívül, hogy attól várjuk, hogy a másik többet akarjon vagy hogy meggyőzze.

Ezt nem ő csinálta, ő csak élt a lehetőséggel. Ezt te csináltad magadnak. Zárd le a dolgot, ne maradj ilyen függő helyzetben. És hagyd abba a reménykedést is szerintem.

2018. jún. 1. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:

barátként tekint rám

Rossz hírem van: ez nem barátság, hanem unalom lyuk vagy neki.

2018. jún. 2. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt amikor picit hasonló helyzetben voltam. Màrmint eléggé belezúgtam abba a pasiba akivel osztàlytàrsak és baràtok lettünk. Igaz, én sosem feküdtem le vele, nem is akartam volna ha nem vagyunk együtt.

Mivel ő csak baràt volt, és úgy is tekintett ràm, ezért eldöntöttem hogy tovàbblépek. Elkezdtem ismerkedni, randizgatni, és fél évre rà megismertem életem szerelmét aki azóta màr a férjem.:) 8 éve vagyunk együtt. A baràt pedig baràt lett. A legjobb baràtom! Ő azóta is szingli.

2018. jún. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!