Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor lettek szerelmesek?
Figyelt kérdés
Volt 2 barátnőm,de egyikbe se voltam szerelmes.Annyira vágyok már egy boldog kapcsolatra amiben tényleg érezhetem milyen szerelmesnek lenni,rajongani a másikért.De hiába vágyom erre nem tudok szerelembe esni és úgy érzem ki fogok futni az időből.2018. máj. 22. 13:29
1/8 anonim válasza:
Vicc nélkül mondom mert 13 évesen halálosan szerelmes voltam. Ez tartott ugyanannal a lánnyal öt hat évig, kisebb megszakításokkal, azóta se voltam annyira szerelmes senkibe...
2/8 anonim válasza:
Irigyellek. Én egyből belezúgok egy pasiba, ha tetszik külsőre, meg szimpi belsőre. Már nemis számolom, hány csalódás ért emiatt :D
3/8 anonim válasza:
Én például nagyon ritkán leszek szerelmes, mert testileg nagyon kevés esetben vonzódom valakihez rögtön, inkább a szellemi adottságokba tudok beleszeretni, de akkor viszont nagyon gyorsan szerelembe tudok esni és sajnos ez a legrosszabb, mert nagyon gyakran esik pofára az ember és ezt kezelni is elég nehéz úgy, hogy tényleg 2-3 évente egyszer érzem azt, hogy akarok egy nőtől bármit.
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ez nincs korhoz kötve. Majd leszel, ha jön olyan, akibe bele tudsz szeretni.
6/8 anonim válasza:
Én ismerkedéskor (baráti) lettem szerelmes. Mikor kötetlenül folyik a beszélgetés,akár "lelkizés" akkor nagyon szépen látszik,ki milyen jellem. Ilyenkor a megkapó jellembe könnyen beleszeretek. (Ez csak én vagyok,tudom másoknak a külső többet számít)
7/8 anonim válasza:
Most az olyan szerelem érdekel, amiből lett párkapcsolat, vagy elég, ha az érzés megvolt? Mert utóbbi esetben 16 évesen lettem igazán szerelmes valakibe, akivel tényleg elmélyült kapcsolatot ápoltam, előtte inkább csak gyermeteg szimpátiát, rajongást éreztem mások iránt.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőről lehet mesélni.Amúgy 22 éves vagyok.
2018. máj. 22. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!