Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kohdf hirte kérdése:
Egyfolytába egy fiun jár az eszem és róla álmodok tök hülyeségeket . A barátnőim szerelmesek lettek belé és nem tudom felvenni velük a küzdelmet! (Lent) mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Én màr tanév elején szerelmes voltam belé csak nem mondtam a baràtnőimnek ... és ha most elmondanàm neki tuti azt mondanàk ,hogy ők elöbb szerelmesek voltak belé ... a multkor is ugy volt h elöbb szerelmes voltam valkibe és kiszerettem belőle a baràtnőim beleszerettek és a nap minden percébe róla pletykàlkodnak ... visszatérve a mostani pasira mit tehetnék ? Van egy kis ötletem : ha làtom őt akkor egy kicsit furcsàbb leszek : nem pletykàlkodok a többiekkel ... de a ti véleményetekre vagyok kivàncsi !2014. ápr. 4. 20:38
1/3 anonim válasza:
Először is hadd tegyek fel egy kérdést? 11, talán 12 évesek vagytok? Mert úgy megértem. Most pedig engedd meg, hogy elmagyarázzak valamit Neked, csillagom: ha "szerelmes" vagy egy srácba, akkor kuuurtabeszettül nem az fog számítani, hogy melyik barátnőcskéd látta meg előbb, vagy mi, hanem hogy (ez valószínűleg sokkoló hatással lesz Rád) a srác mit érez. Ugyanis erősen elképzelhető még az a döbbenetes verzió is, hogy mindannyian annyira hidegen hagyjátok, hogy az beszarás. De ha mégsem, akkor - drága virágszálam - ő fog dönteni, nem az, hogy ki látta meg előbb.
2/3 anonim válasza:
Elnézést, az első mondatomban az pont akart lenni. Nevermind, amúgy pedig ha meg akarod szerezni őt, (bár korodból adódóan reményeim szerint csak kézenfogva sétálásra) akkor beszélgess vele, az "értelmes" barátnőidtől mentesen.
3/3 anonim válasza:
Végezz önkielégítést. Ha még mindig kell, "vedd fel a küzdelmet"... Istenem, de röhejes ez... :D Mintha, nem a fiún múlna, kihez közelít majd. Illetve múlhatna rajtad is, de ilyen kis trükközésekkel semmire sem mész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!