Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan gyerekes anyukákat akik válás után lejjebb adták az igényüket a párválasztás terén?
Gondolkodom... de nem tudok ilyenről. Anyukám is inkább 25 évig várt egyedül, de végül csak lett olyan férje, aki jobban hozzá való mint apám. (már leírtuk, hogy nem lesz soha senkije)
A többi jóval fiatalabb gyerekes anyukáknál én pont azt látom, hogy nőnek az igények. Nehezebben megy bele könnyelmű kapcsolatba, a férfinek a lányát is el kell fogadni, így kiesik egy csomó jelölt elve. Azokat meg messzire kerülik, akik ki akarják használni a "helyzetüket". A legtöbb elvált anya egy rossz kapcsolatot hagyott ott. Ha van egy gyermeke, akkor nem kockáztat meg még egyet. Biztosra megy és csak akkor kezd kapcsolatba, ha biztos, hogy megfelelő ember a számára/számukra.
Nem
Magasabb elvarasaim lettek
Mar nem eleg az a szexualis teljesitmeny a pasitol ami regen volt
Igenylem a intelektust
Elvarom h nokent nezzen ram
Minosegi programok
Legyen stilusa kiforrot egyenisege
Ne legyen feltekeny kisajatito birtoklo
A gyerekemmel igyekezzen barati viszonyt kialakitani es ne vetelytarsat lasson benne
Ismerje el a munkam eletem
Vegye tudomasul h van maganeletem rajta kivul amibe nem kap szerepet
Onnalo eletvitel!
Es az anyagiak ... Annyi h en nem vagyok hajlano egy pasit sem eltartani sem megoldani a penzugyi gondjait!
Cserebe ugyan ezt fogom nyujtani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!