Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők tették érzéketlenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők tették érzéketlenné a férfiakat?

Figyelt kérdés

Egy bulvárlap friss számában olvastam egy interjút Gelencsér Tímea szépségkirálynővel, és elgondolkodtam. Aki esetleg nem tudná, ki ő:

[link]

(Amúgy az interjú amiatt készült, mert mostanság hírbe hozták Hajdú Péterrel, és mivel Tímea nem szerepel folyton a rivaldafényben, igyekeztek őt megismertetni jobban az olvasókkal.)

Szóval egy angyali mosolyú lány, akiről talán joggal feltételezhetnénk, hogy valószínűleg a személyisége is ilyen. A lényeg, hogy az interjúban ezeket válaszolta a férfiügyeket firtató általános kérdésekre:

"A falra mászom attól, ha egy férfi nyafog."

"Soha nem tudna levenni a lábamról egy olyan férfi, aki elalél a szépségemtől. A szépség egy adottság, sokkal többet számít, milyen embert faragtak belőlem a szüleim."

Mondanom sem kell, ezek után a mosolya már nem bírt többé akkora varázserővel a számomra... Ezek a rideg megnyilvánulások egy csalódással értek fel.

De ezen kívül is nagyon sok nőtől olvasni, hallani, hogy "egy férfi legyen kemény, határozott, rendíthetetlen, mindig legyen mindenre valamilyen megoldása" és hasonlók. Tehát a kérdésem az lenne: szerintetek ezek a női igények okozták azt, hogy a férfiakból manapság érzéketlen bábuk lettek? Ezek az elvárások ölték ki belőlük az érzékeny énjüket, esetleg ezek miatt van, hogy az érzéseiket gyakran leplezik, nem mutatják ki? Ti nem látjátok ezt az egészet olyan "gépiesnek"? Hogy hiányzik belőle az emberség, a lélek?

Mit gondoltok erről az egészről? Tudom, mondogatják, hogy a két nem teljesen elrontotta egymást, de ennyire? Mióta lettek a nők ilyen "asztalra csapósak" és ridegek?

2018. júl. 21. 16:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

Mióta lettek a nők ilyen "asztalra csapósak" és ridegek?

Azota miota a férfiak lettek töketlenek,határozatlanok,kihasználosok stb..

2018. júl. 21. 16:56
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
teljesen normális a nő ilyen hozzáállása. úgy tűnik nem vagy férfi csak egy nyafogógép
2018. júl. 21. 16:57
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
A férfiak egyre érzékenyebbek
2018. júl. 21. 16:58
 4/20 anonim ***** válasza:
98%
Ó, je, indul a pénteki hiszti!
2018. júl. 21. 17:00
 5/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
14%
Engem sem hat meg, ha egy nő szép, viszont a nőket a legkevésbé sem érdekli, ha egy férfit hidegen hagynak, mert így is akad elég talpnyalójuk, akik bármikor csettintésre ott teremnek térdre ereszkedve. Minek foglalkozzanak a nők olyan férfival, aki nem értékeli a szépségüket, ha másik három tucat bika csorgatja rájuk a nyálát.
2018. júl. 21. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

Szombat van, baxszki! :D:D:D:D:D

Hosszú volt a buli, látom... :D

2018. júl. 21. 17:02
 7/20 A kérdező kommentje:
#2 De hol marad az egészből az, amitől nő egy nő: az angyali természet, a báj, a kedvesség, a törékenység? Nem tudok afelett elsiklani, hogy a férfias attitűd mennyire áthatja pl. Tímea megnyilvánulásait is. Azt meg el nem tudom képzelni, egy ilyen mentalitású nő szívéhez milyen kacskaringós, kerülőkkel teletűzdelt út vezethet...
2018. júl. 21. 17:02
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
#6 B'ssza meg, tényleg... xD
2018. júl. 21. 17:04
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Miért nevezel bizonyos tulajdonságokat férfiasnak, nőiesnek? Engedd el, és legyél ember.

Ezek tök korrekt dolgok, amiket mond, mi lenne ebben rideg? Hogy ne a testére indulj be, és ne hisztizz?

2018. júl. 21. 17:09
 10/20 A kérdező kommentje:
#9 Nekem sokkal inkább tűnik úgy, hogy nem férfit akar, hanem egy gépet... Most ha eleresztek egy külsejére irányuló bókot, el is vágtam magam nála? :D
2018. júl. 21. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!