Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a férfiakat az ha egy nő udvarló típus?
Számomra ez nyomasztó lenne, nem érezném magam férfinak.
Persze, kezdeményezzen egy nő is, nem kell mindent a férfinek csinálni, se az ágyban se az életben, de ne vegye át a helyem.
férfinak virágot vesz?
engem pl zavarna ha egy ilyen csaj akarna tőlem valamit, olyan mintha női bőrbe bújt férfi lenne kb :D mármint vannak egy a transzik és ők is hasonló dumával jönnek, hogy X neműnek születtek, de Y neműek :D
az nem gond, ha mer kezdeményezni, de ettől még maradjon meg nőnek és a férfit hagyja meg férfinak
Nekem ez nem probléma mivel én meg nem vagyok olyan férfi aki könnyen kezdeményez. Így legalább elindul valami.
Virágot azért nem szeretnék kapni :D
Ami inkább problémásabb ezzel kapcsolatban, hogy valószínűleg a személyiséged is férfiasabb, extrovertált, lehet ez okozza a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!