Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy nem tudom becsülni a férfiakat?

Figyelt kérdés

Általában könnyen kijövök velük és szexuálisan nagyon vonzónak tartom őket. Szexkapcsolatnál tovább soha nem jutottam még, nem is akartam. Van rá igényem, hogy szeressenek, de nem tudok megbízni bennük. Szeretem húzni az agyukat, hagyom őket udvarolni, zavarba hozom őket, lefekszem velük, ha azt kívánom. De egybe se lettem még szerelmes, pedig volt jópár pasi az életemben. Úgy érzem,hogy csak a szép külső vonzza őket, ezért nincs bűntudatom se, ha alkalomadtán szórakozok valakivel, reményt keltek benne, aztán továbblépek. Kegyetlennek hangozhat, de sajnos ilyen helyzetben vagyok. Lehetek így valaha szerelmes?

21l

2018. jún. 13. 20:42
1 2
 1/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
48%
Én is pont így vagyok veletek. Egy-két napig még csak-csak elviselem a szófosásaitokat, értelmetlen ugatásaitokat, aztán szevasz-tavasz, elég belőletek.
2018. jún. 13. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki lehet szerelmes a megfelelő partnerrel.

A te problémád nem a férfiakkal van, hanem a tisztelettel, egyenességgel és őszinteséggel.

Az igaz ember:

Akinek a gondolatai, szavai és cselekedetei harmóniában, átfedésben vannak egymással.

2018. jún. 13. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Ők se akarnak többet szexkapcsolatnál, úgyhogy szerintem korrekt.
2018. jún. 13. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Ne aggódj kérdező, ők se tartanak többnek téged mint egy cafat hús, mozgó lyuk.
2018. jún. 13. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
A leírást akár pszichopata vagy hasonló is írhatta volna, na ők nem igazán tudnak szeretni, és nincs bűntudatuk. Nem hiszem, hogy csak a szép külső vonzza őket. Én anno megkérdeztem mindkét nemet, sokkal több férfinek volt fontosabb a belső, mint a külső, mint nőnek.
2018. jún. 13. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
7%
No para, én se tartalak többnek egy g*ciputtonynál...
2018. jún. 13. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:

nem lesz vicces mikor már nem kellesz se rövid- se hosszútávra senkinek..

fiatal, szép, egészséges, egyenes, érző lányként kéne kicsit előre gondolnod..

de hát ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz

2018. jún. 13. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
21%

Egyszer becsúszik a baba, kidobnak majd 30 felett már csak az általad most gusztustalan 40-es pasik martogatjak majd beléd a farkukat.

Sok notarsad pedig kezét csokolhat neked mert pont az általad közvetített stílus miatt verik át őket egyre inkább a ferfiak. De gratulálok. Remélem találsz egyszer egy jó agresszív férfit aki kiüti a fejedbol ezeket a hülyeségeket.

2018. jún. 13. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
9%
Mennyi kretén férfi van itt. Nem csoda,ha a kérdező nem szerelmes egyikbe se.
2018. jún. 13. 22:30
 10/11 Szergej55 ***** válasza:
12%
Te vagy a megtestesült pygmalion-hatás. Pont úgy viselkedsz az általad leírt faszikkal, hogy eszükbe se jusson többet látni mögéd, mint egy p*nát, amibe berakhatja kanos pillanatában.
2018. jún. 14. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!