Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pesti egyetemen sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pesti egyetemen sokkal nehezebben találok majd barátnőt, mind egy vidéki egyetemen?

Figyelt kérdés
Pestre gondolom komolyabb csajok járnak,mint vidékre.Az ilyen lányok meg nem fognak engem emberszámba venni,szóba sem fognak állni velem.Vidéken normálisabb lányok lehetnek,kevesebb pénzzel és kisebb igényekkel.Esélyem sem lesz a sok sznob pesti egyetemista csaj közt barátnőt találni,de még barátokat sem.

2018. júl. 19. 13:44
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

2 csajt ismerek,aki Pesten egyetemista.Az osztálytársam volt az egyik.Mindkettő az a tipikus osztályelső,pénzes,kitűnő tanuló,tehetséges,jó sportoló,mindenben részt vevő,mindenhol kiemelkedő lány.

Ha ilyenek járnak Pestre,ezek eltaposnak majd engem mint valami bogarat.

2018. júl. 19. 16:05
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapból a proli csajokat szereted, akkor miért érdekel ez téged? Ne menj egyetemre vagy mellette jelentkezz egy gyárba és lesz számodra választék belőlük. :D
2018. júl. 19. 16:20
 33/42 anonim ***** válasza:

Én mostmár végképp nem értem...antiszociális vagy. Az senkivel nem akar együtt lenni, hisz ez a lényege. És mások sem akarnak vele lenni, hisz nem jó társaság. Akkor végső soron nem mindegy, milyenek a lányok?

Összevissza beszélsz már...

2018. júl. 19. 16:24
 34/42 A kérdező kommentje:
Én akarok barátnőt,csak kommunikálni nem tudok velük meg nem merek megszólítani senkit.
2018. júl. 19. 17:02
 35/42 anonim ***** válasza:

P"estre járok egyetemre, egyetlen csoporttársam sincs,"

Persze, az egész iskolában nincs pesti.

Másrészt a legnagyobb legenda, hogy Pest drága.

Az agglomeráció, azaz amiről beszélsz, pont az a drága.

Szal...

2018. júl. 19. 17:20
 36/42 anonim ***** válasza:
55%

Ez egy idióta sztereotípia.

Pont, hogy vidéken sokkal felfuvalkodottabb, kicsinyes és szűklátókörű ember van.

Pesten pont, hogy jóval elfogadóbbak, nyitottabbak, és egész biztos, hogy sokkal több hasonló érdeklődésű lánnyal találkoznál itt.

Anno nagyon jól tettem, hogy már gimnáziumi éveim alatt ide jöttem.

Kisvárosban nőttem fel, egy évet húztam le egy megyeszékhelyi iskolában, és amint tehettem, leléptem Pestre.

Pestre nagyon sok helyről jönnek, így hatalmas buli, hogy sokkal “internacionálisabb” a környezet, és az ország másik feléről, a határon túlról, sőt Kanadából, USA-ból is lettek barátaim.

Óriási tévhit, hogy Pestre csak sznobok járnak.

Pont, hogy vidéken van egy csomó olyan csaj, aki egy nevesebb egyetemre se jutott be, de amúgy nem is ragaszkodik a diplomához, csak apuci, akinek jó híre van a városkában, nem akarja, hogy szégyenkezni kelljen a kislánya miatt.

2018. júl. 19. 17:32
 37/42 anonim ***** válasza:
Ilyen gondolkodassal inkabb hagyd a csajokat:'D Atyeg. Elobb azon valtoztass.
2018. júl. 19. 19:26
 38/42 anonim ***** válasza:
#36 Én vidékre és Pestre is jártam egyetemre és semmi különbség nem volt. Pont ugyanolyan internacionális volt mindkettő. Az egyetem harmada nálunk cserediák, én is az voltam vidéki egyetemről....
2018. júl. 19. 19:27
 39/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem látod a fától az erdőt. Nem véletlenül mondtam, hogy ilyen savanyú alakokkal a srácok se szívesen lógnak. Gyanítom barátaid sincsenek, nem is lesznek, mert lehet nem hiszed el, de a barátsághoz és a szerelemhez nagyon sok hasonló dolog kell. Például nem jó az előítélet, a kesergés, az irigykedés, ellenben minden ember szereti a jókedvet, a humort, az önbizalmat, a nagylelkűséget, az érdeklődést.
2018. júl. 19. 19:30
 40/42 anonim ***** válasza:

#30 a te válaszod is tipikus, amikor magatokra ismertek, jön a "lúzer foreveralone, még csajasevóót" odaszúrás. Tipikus.

Tudom, hogy fáj hogy a puncidon, és a testeden kívül nincs semmid, de ez van. Tehettél volna azért, hogy ne legyen így. Na hívd a kolléganőket lepontozni, hátha akkor igazad lesz :)

2018. júl. 19. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!