Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pesti egyetemen sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pesti egyetemen sokkal nehezebben találok majd barátnőt, mind egy vidéki egyetemen?

Figyelt kérdés
Pestre gondolom komolyabb csajok járnak,mint vidékre.Az ilyen lányok meg nem fognak engem emberszámba venni,szóba sem fognak állni velem.Vidéken normálisabb lányok lehetnek,kevesebb pénzzel és kisebb igényekkel.Esélyem sem lesz a sok sznob pesti egyetemista csaj közt barátnőt találni,de még barátokat sem.

2018. júl. 19. 13:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem szereted a sikeres csajokat? :) Akkor próbálkozz pszichológusnál ismerkedni, ne az egyetemen. Oda többnyire bizonytalan, sikertelen, önbizalomhiányos emberek járnak.
2018. júl. 19. 14:43
 12/42 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggodalmaskodj. Te má' előre itten aggódsz. Felejtsd el, csak lazíts. Nem kell ráparázni meg ráfeszülni semmire; lásd meg és élvezd a szép dolgokat az életben:)
2018. júl. 19. 14:46
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nem tudom, hogy ezt hogyan logikáztad ki....Amúgy meg a pesti egyetemeken körülbelül 60%-ban vidékiek tanulnak.
2018. júl. 19. 14:55
 14/42 A kérdező kommentje:

Gazdag vidékiek,akiknek van 10 millájuk albérletre.

Vidéki pesti egyetemista csaj veszélyesebb az őshonos pesti egyetemistánál.

2018. júl. 19. 15:03
 15/42 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem keress fel szakembert,nem a sikeres csajok hibája ha vki lúzer.
2018. júl. 19. 15:04
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Kérdező, te olyan buta vagy, hogy számomra rejtély, hogy kerülhettél be egyetemre.
2018. júl. 19. 15:07
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
azért remélem, nem ilyen szempontok vezérelik a továbbtanulásodat, hogy hol nőzhetsz...
2018. júl. 19. 15:12
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a Pesten tanulók 80%-a az nem vidéki? Édes Istenem gyere le... Azt azért elárulom, hogy a vidékiek sem olyan igénytelen suttyók, hogy minden búbánatos emberrel haverkodjanak, aki csak elrontja a hangulatot az önsajnálatával. És nem csak a lányok, de a srácok sem akarnak ilyen világvége hangulatos emberrel barátkozni. Aki siránkozik azt mindenki kerüli.
2018. júl. 19. 15:18
 19/42 anonim ***** válasza:

Én pl nem voltam gazdag, melóztam azokon a napokon, mikor nem voltak óráim, így tudtam bérelni egy lepukkantabb szobát szobatárssal. Most meg egy faluban lakom az agglomerációban, innen vonatozok be egyetemre ha kell..

Nem vagyok gazdag :'D

2018. júl. 19. 15:18
 20/42 A kérdező kommentje:
Miért lennék buta?Egy gazdag sikeres csajnak nem nagyobbak az igényei?Meg én sem jönnék össze ilyen csajjal
2018. júl. 19. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!