Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet, ha a sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet, ha a sikertelen társkeresést egy kicsit szüneteltetem, és megpróbálom fejleszteni, egyedül jól érezni magamat, aztán majd jön, ha jönnie kell?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy elmennék egy karibi útra, elkezdenék kondizni, ősztől pedig új helyre, akár országba költöznék, vennék egy kocsit, ilyenek.

Eddig úgy voltam vele, hogy majd akkor kezdek el "élni", ha megint lesz társam, de már pár éve nincs.

2018. júl. 18. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt hívják "monk mode"-nak, szerintem jó dolog lehet. De ismerkedés terén is sokat lehet fejlődni, redpill és (normálisabb, nem hazai) pua oldalakat nézegess a témában.
2018. júl. 18. 20:14
 12/13 anonim ***** válasza:
előző előtti vagyok. az előző hozzászóló jól mondja, sokat tanulhatsz az említett témákból. ne görcsölj rá a nőkre, tudom nehéz, saját magad vagy az életed kovácsa, nem más túlárazott nők értékrendje szerint kell, hogy megítéld magad. Miért jó az ha puncsolni, sorbanállni kell 1 pináért? Mert azt ígéri, hogy sosem hagy el. Ha megkérdezed tőle 5 év múlva, hát de a te hibád :) Ha ez megnyugtat, nyugi, átfogja b*szni 90%-uk a barátját, a maradék 10%-et meg a redpill-ek fogják :) Légy jó abban amit igazán szeretsz csinálni...
2018. júl. 18. 23:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz ha neked a nőket keresni kell. Mai lányok már simán kezdeményeznek annál aki bejön nekik.
2018. júl. 19. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!