Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőre csak egyedül hívjam el, rossz ötlet többen menni?
Na ez nekem kusza, de ha jól értem neked is és az egyik barátnődnek is tetszik valaki, és ők ketten haverok vagyis ismerősök.
A véleményem az, hogy ha randizni akarsz a sráccal akkor nem kellenek oda barátnők, saját tapasztalat...
Egyszer én is így voltam és hívtam egyik barátnőmet, hogy majd összehozzuk a pasim haverjával. Na a dologból az lett, hogy a pasim haverja visszamondta, de a barátnőm attól eljött és a végén én éreztem rosszul magam, mivel flörtölni kezdett a pasimmal...
Szóval óvatosan, főleg, hogy akivel mennél még nem is a pasid.
Meg amúgy is, ha randi van, akkor az úgy a jó ha ketten mentek, hiszen egymással akartok ismerkedni.
Előző vagyok:
Azt nem értem, hogy egy harmadik barátnő minek akarna menni??? Ha felfogja józan ésszel, hogy te ismerkedni szeretnél a sráccal mért akar bepofátlankodni?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!