Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a huszonéves és afeletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a huszonéves és afeletti nők kevés kivétellel azt várják a férfiaktól, hogy programozó szintű állásuk legyen, az azt jelenti, hogy a férfiak jelentős részének semmi esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
Azért lássuk be, a férfiak nagy részének képessége sincsen arra, hogy ilyen komoly tudást igénylő munkákat ellásson, a nők mégis manapság(főleg pesten) elvárják, hogy ilyen melója legyen a férfinek, vagy pedig jól menő vállalkozása... Ez annyit jelent, hogy manapság a magyar nőknek a férfiak 20%-a kell csak kb.? A többi 80% férfi meg egyre inkább kiesik a nők látómezejéből?

2018. júl. 18. 12:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%

#20 nem, annyi a titok, hogy a nők 30 fölött elkezdenek leszállni a fellegekből, mert ketyeg a biológiai óra.

Na meg az elszegényedés előfordul.

És az előadásmód is számít. Engem is anyagilag jóval alacsonyabb szinten lévő nők pattintottak le, mert nem dominálom le őket, és mivel nem páváskodok, így nem is látszom pénzesnek, pedig az átlaghoz képest elég jól állok.

2018. júl. 18. 16:16
 22/28 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom h egy kapcsolatban eléggé számít a pénz.

Képzeld nekem is van olyan nő ismerősöm aki az anyagiak miatt simán hozzám jönne.

Viszont neki se állása nem volt, soha nem is dolgozott, se szakmája semmije nincs. Én meg nem fogok időt áldozni egy full életképtelen nőre 30-as nőre.

Csak h érts h nem csak a nőknél számít. És én még diplomát is kérek.

30 F

2018. júl. 19. 08:47
 23/28 anonim ***** válasza:

"annyi a titok, hogy a nők 30 fölött elkezdenek leszállni a fellegekből, mert ketyeg a biológiai óra."

Elég nagy tévedés. Én azt figyeltem meg, hogy 30 fölött a nők még jobban szelektálnak. Míg huszonévesen leáll járogatni valami kis kreténnel, mert az épp fun, addigra 30 évesen már nem ezek a prioritások, már normális partnert keres, hiszen egy családhoz jó pár, jó párkapcsolat kell. Valamint egy 30 fölötti nő egyszerűen úgy az életben jobban tudja, hogy mit akar, önállóbb, sokkal kevésbé van rászorulva kompromisszumokra.

Ez csak valami gyakoris vágyálom, hogy 30 fölött a nők kupacokban fognak rámozdulni a szerencsétlen és/vagy idióta pasikra.... Szerinted ha valaki még sima laza fiatalkori "kapcsira" se kell egy nőnek se, az majd pont családalapításra fog kelleni? Utóbbihoz ezerszer jobban megválogatja normális ember, hogy kivel áll össze.

2018. júl. 19. 10:20
 24/28 anonim ***** válasza:
30 felett a menőcsávóktól legyet már többször is bekapó ,aztán frissebb lukért faképnél hagyott anyucik nem nagyon válogatnak, mert a fattyaikat nem nagyon akarja eltartani sorokban álló jelentkezők hada. Ezekre van esély.
2018. júl. 19. 13:23
 25/28 anonim ***** válasza:
Ez egy marhaság.Szerintem rossz helyen ismerkedsz.Én pl. sose akartam programozót, nem is volt, és a környezetemben sincs senki, aki foglalkozás alapján keresne párt.
2018. júl. 22. 16:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha így lenne, valóban keveseknek lenne esélye. De mivel ez nettó f. szság, ezért nem kell aggódni.

Programozó vagyok, mert meguntam az eredeti melómat, a párom meg szakács. Mindig is leszartam a munkáját, mert szereti csinálni és kuurvajó kajákkal etet. Szóval megvan minden, amire vágyom. :D

2018. júl. 22. 16:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Ebből annyit akartam amúgy kihozni, hogy én tényleg megtehetném, hogy programozót akarjak, de kell a tökömnek a családon belül konkurencia. :D
2018. júl. 22. 16:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez akkora baromság mint az hogy a lázas gyerek talpát mustárral bekenni. Nem tudom honnan szedted.
2018. júl. 22. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!