Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mit kell azon érteni, hogy "óriási érdeklődés van a huszonéves nőkre"?
Én nem tudom,hogy Te ezt honnan szedted. Jogos, a huszonéves korosztály talán a legkapósabb, már nem tinik, tartós párkapcsolatra is alkalmasak, nem tapasztalatlanok, általában túl vannak pár, de legalább egy nagyobb kapcsolaton.
Viszont minden korosztályban vannak lányok/nők akik iránt óriási az érdeklődés. Akár még a harmincas-negyvenes korosztályban is, ha igazán NŐ.
Nem érzékeled? Csinálj egy tinder profilt, húzz minden pasit jobbra és 24 óra múlva írd ide, hogy hány matched lett. Na, ekkora az érdeklődés.
"Ha az utóbbi, akkor ezt én miért nem érzékelem egyáltalán (úgy, hogy se vak, se süket, se buta nem vagyok, hogy ne vegyem észre)?"
Biztos? Ilyet már hallottam laposföldhívőtől is...
A környezetemben is van pár olyan lány, akik folyamatosan kapnak bókokat, folyamatosan próbálkoznak náluk srácok, folyamatosan mesélnek a pasiügyeikről... Aztán másnap arról, hogy brühühü, nem kellenek senkinek. Ők sem vakok, süketek vagy buták elvileg...
Amúgy írj ki egy kérdést, hogy 2x éves nőként keresel társaságot, aztán számold meg, hány privátot kaptál.
nincs ilyen óriási éárdeklődés.
hsználd az agyadat már.
azért mert egy majom kitalálta ezt a senki által nem bizonyított tételt, még nem kell átvenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!