Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pontosan mit kell azon érteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit kell azon érteni, hogy "óriási érdeklődés van a huszonéves nőkre"?

Figyelt kérdés
Huszonéves nőként én ezt nem érzékelem. Azt kellene érteni, hogy titkon sokan akarnak az ilyen korú nőkkel lenni? Vagy csak sokan akarnának lefeküdni velük? Vagy valami aktívabb érdeklődést jelentene ez a dolog? Ha az utóbbi, akkor ezt én miért nem érzékelem egyáltalán (úgy, hogy se vak, se süket, se buta nem vagyok, hogy ne vegyem észre)?
2018. jún. 13. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Én érzékelem, de nem a saját korosztályomban. Hanem negyventől felfelé.
2018. jún. 13. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudom,hogy Te ezt honnan szedted. Jogos, a huszonéves korosztály talán a legkapósabb, már nem tinik, tartós párkapcsolatra is alkalmasak, nem tapasztalatlanok, általában túl vannak pár, de legalább egy nagyobb kapcsolaton.

Viszont minden korosztályban vannak lányok/nők akik iránt óriási az érdeklődés. Akár még a harmincas-negyvenes korosztályban is, ha igazán NŐ.

2018. jún. 13. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem érzékeled? Csinálj egy tinder profilt, húzz minden pasit jobbra és 24 óra múlva írd ide, hogy hány matched lett. Na, ekkora az érdeklődés.

"Ha az utóbbi, akkor ezt én miért nem érzékelem egyáltalán (úgy, hogy se vak, se süket, se buta nem vagyok, hogy ne vegyem észre)?"

Biztos? Ilyet már hallottam laposföldhívőtől is...

A környezetemben is van pár olyan lány, akik folyamatosan kapnak bókokat, folyamatosan próbálkoznak náluk srácok, folyamatosan mesélnek a pasiügyeikről... Aztán másnap arról, hogy brühühü, nem kellenek senkinek. Ők sem vakok, süketek vagy buták elvileg...

Amúgy írj ki egy kérdést, hogy 2x éves nőként keresel társaságot, aztán számold meg, hány privátot kaptál.

2018. jún. 13. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:

nincs ilyen óriási éárdeklődés.

hsználd az agyadat már.

azért mert egy majom kitalálta ezt a senki által nem bizonyított tételt, még nem kell átvenned.

2018. jún. 13. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Irántad is óriási érdeklődés van, csak te nem veszed észre az érdeklődőket, mert egyik se néz ki elég jól.
2018. jún. 13. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
ha kaptál min 5 privit akkor....
2018. jún. 13. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ezt még nem hallottam, viszont én mióta betöltöttem a 25öt gyakorlatilag nem tudom levakarni a faszikat, és komoly ajánlatokat is szép számmal kapok (ami azért ijesztő, úgy h a legtöbbje alig ismer...)
2018. jún. 13. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt én sem érzekelem, pedig a "mondás" szerint érdeklődésnek kéne lenni e...
2018. jún. 13. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokan szeretnének megdugni, kb. 16-tól 60-ig.
2018. jún. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!