Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a huszonéves és afeletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a huszonéves és afeletti nők kevés kivétellel azt várják a férfiaktól, hogy programozó szintű állásuk legyen, az azt jelenti, hogy a férfiak jelentős részének semmi esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
Azért lássuk be, a férfiak nagy részének képessége sincsen arra, hogy ilyen komoly tudást igénylő munkákat ellásson, a nők mégis manapság(főleg pesten) elvárják, hogy ilyen melója legyen a férfinek, vagy pedig jól menő vállalkozása... Ez annyit jelent, hogy manapság a magyar nőknek a férfiak 20%-a kell csak kb.? A többi 80% férfi meg egyre inkább kiesik a nők látómezejéből?

2018. júl. 18. 12:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
11%
A nőknek mindig könnyebb dolguk van.Én is ezt tapasztalom. Másnak a hátán kapaszkodnak gel.
2018. júl. 18. 12:57
 12/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem igaz. Én is egy egyszerű melós vagyok mégis voltak és vannak barátnőim. Csak olyan nőkkel áltam szóba akiknek van saját keresetük és önellátóak. Anyuci pici kis hercegnői soha nem érdekeltek.
2018. júl. 18. 12:58
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Programozó vagyok, baromi jól keresek, aztán rám sem néznek a nők...
2018. júl. 18. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

,,

Azért nem egyenlő a céltalansággal, ha valakinek nem a harácsolás és karrier építés a fő életcélja."

Pedig sajnos egy férfihez ez is hozzátartozik.

Rengeteg nő panaszkodik,hogy míg ő álommelót keres és kap,meg lépked egyre feljebb a ranglétrán,külön lakásban lakik 23 éves korától akár.

Addig a pasik 34,35 évesen sztobát bérelnek nekik ez jó,nem akarnak jó melót,jó ami jutott csak dolgozni ne kelljen,semmi vágy,így max annyi,hogy Cserkeszőlősre eljussanak,őt nem érdekli az utazás.

Ezzel szemben nőket látok tervezni 5 évre alőre,hol akarnak nyaralni milyen házban akarnak lakni.

Igen fiatal nőkkel beszélgettem erről,férfitársaim borzalmasak semmi ambíció el vannak maguknak.

És csodálkoznak,hogy a nők hánynak tőlük?

Meg is érdemlik,férfiasságot és tököt kellene növeszteni.

2018. júl. 18. 13:08
 15/28 anonim ***** válasza:
82%

#13 megerősítem.

Bár nem programozó vagyok, de mérnök informatikus, szakmámban is dolgozok, fizetésem se rossz, mégsincs barátnőm évek óta.

Nem a fizetésen múlik!

2018. júl. 18. 13:18
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
A programozóknak sincs sok esélyük, mert a legtöbb a antiszoc,mint ahogyan én is. :D F
2018. júl. 18. 13:28
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Amikor én csajozok/tam sose kérdezte egyik se, hogy mennyit keresek, max addig ment el a téma, hogy mit dolgozok. Mellesleg én a koromhoz képest egész jól keresek, mégse volt sose csajom. 22 éves vagyok és a fizum 250000-300000 között mozog, sportolok, van kocsim, arcra átlag feletti vagyok, mégiscsak a dagilányokat tudnám megfogni. Nálam a jó duma ami hiányzik, de igyekszek fejlődni. Kétlem, hogy nálad a fizu lenne az ok. Valszeg te se vagy eléggé jódumás, hanem uncsi vagy mint én.
2018. júl. 18. 13:53
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

Itt is megfigyelhető egy durva torzítása a mai világnak.

A karrierista, önző életmód nem pozitív dolog. Aki minden áron senkivel sem törődve csak előre akar jutni pont, hogy nem férfi, de még csak nem is igazi ember. Nőkre ugyanez igaz. Miért kell mindenkire ráerőltetni, hogy egyetlen célja a pénz legyen? Láttam ebben tönkremenni embereket. Bizony, ha nincs más érték ebbe menekül az ember, aztán megnézheti magát.

2018. júl. 18. 14:25
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

Ha így lenne, akkor igen, így lenne.

De nem így van, ezért nem, nem így van.

2018. júl. 18. 15:07
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha cseppet is igaz lenne ez a dolog ,akkor régen kihalt volna a szegény réteg. Aztán valahogy mégis belőlük van a legtöbb. Erre az ellentmondásra mi a kifogás?

Annyi a titok ,hogy saját kategóriádból válasz nőt,ne a 3x-os fizetésű karrieristák, meg aranyásók felé kacsintgass.

2018. júl. 18. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!