Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten könyebben lehet csajozni?
Én egy vidéki megyeszékhelyen élek, de nem megy a csajozás. Vagyis úgy mondom, hogy nem látok jeleket, amég nem látok jelet addig nem megyek oda. Visszahúzódó vagyok, viszont jól nézek ki. De szeretem ha a nő teszi meg az első lépést, vagy legalábbis ketten tesszük meg.
Szóval próbálok szemezni a csajokkal útközben, bárhol, mosolygok stb. de semmi.
Eddig 3 alkalommal voltam Pesten munkaügyben, 2x volt olyan hogy összemosolyogtunk csajokkal, legutóbb pont úgy hogy mentem fel mozgólépcsőn ő pedig jött le.
Itthon meg kb ez van ráírva a csaj fejére "te mi a fffszt mosolyogsz?"
25 F
A városodban nincs mozgólépcső, hogy egyszerre megtudjátok tenni az első lépést a másik felé vagy mi?
Viccet félre téve ugyanolyan lesz minden. Semmivel sem könnyebb párt találni pesten, mint más megyeszékhelyeken. Persze több ember van, így a nagy számok törvénye alapján több lehetőséged is van, de én úgy látom, hogy akinek pest előtt se ment, annak peste se fog.
Ha itt sem ment eddig, ott sem fog menni attól hogy sok a nép. Nem ezen múlik a társkeresés.
De legyen szerencséd.
Nem igaz, pont fordítva én nem gondoltam magam jónak, de nagyon sokan azt mondják, mondták hogy jól nézek ki külsőre. Itt gyakorin és a való életben is mondták.
Miért lehetetlen hogy aki jól néz ki az visszahúzódó? Arr nem gondolsz hogy például 20 éves korom előtt rosszul néztem ki, és nem fejlődött ki a csajozásom rendesen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!