Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten könyebben lehet csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten könyebben lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Én egy vidéki megyeszékhelyen élek, de nem megy a csajozás. Vagyis úgy mondom, hogy nem látok jeleket, amég nem látok jelet addig nem megyek oda. Visszahúzódó vagyok, viszont jól nézek ki. De szeretem ha a nő teszi meg az első lépést, vagy legalábbis ketten tesszük meg.

Szóval próbálok szemezni a csajokkal útközben, bárhol, mosolygok stb. de semmi.

Eddig 3 alkalommal voltam Pesten munkaügyben, 2x volt olyan hogy összemosolyogtunk csajokkal, legutóbb pont úgy hogy mentem fel mozgólépcsőn ő pedig jött le.

Itthon meg kb ez van ráírva a csaj fejére "te mi a fffszt mosolyogsz?"

25 F

2018. júl. 17. 17:02
 1/4 próbálokkedveslenni ***** válasza:

A városodban nincs mozgólépcső, hogy egyszerre megtudjátok tenni az első lépést a másik felé vagy mi?

Viccet félre téve ugyanolyan lesz minden. Semmivel sem könnyebb párt találni pesten, mint más megyeszékhelyeken. Persze több ember van, így a nagy számok törvénye alapján több lehetőséged is van, de én úgy látom, hogy akinek pest előtt se ment, annak peste se fog.

2018. júl. 17. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha itt sem ment eddig, ott sem fog menni attól hogy sok a nép. Nem ezen múlik a társkeresés.

De legyen szerencséd.

2018. júl. 17. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Bírom ezt: "Visszahúzódó vagyok, viszont jól nézek ki." Igen? Mondta neked valaki hogy jól nézel ki? És ha mondta is, utána gondolom lelépett mint az oroszok '91-ben. :) Szerintem Pesten se fogsz jobban kinézni, ha érted mire gondolok. Azért mert te nagy magabiztossággal ezt gondolod magadról, a nők nem biztos hogy ugyanígy vannak vele.
2018. júl. 17. 19:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem igaz, pont fordítva én nem gondoltam magam jónak, de nagyon sokan azt mondják, mondták hogy jól nézek ki külsőre. Itt gyakorin és a való életben is mondták.

Miért lehetetlen hogy aki jól néz ki az visszahúzódó? Arr nem gondolsz hogy például 20 éves korom előtt rosszul néztem ki, és nem fejlődött ki a csajozásom rendesen??

2018. júl. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!