Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy vagyom egy kapcsolatra, de amint oda kerulne a sor, a testem minden porcikaja ellenkezik?
Ha egy pasi elkezd erdeklodni irantam vagy talizni akar, akkor hirtelen az egesztol elmegy a kedvem,de otthon maganyos oraimban azon gondolkozom,hogy orulnek,ha lenne valaki mellettem..
Vagy csak az erzes hianyzik, a kapcsolat nyugjeit meg inkabb kihagynam?
25L
Szerintem lusta vagy hozzá, ezt akár anyukád is mondhatná.
Bocsi de ezt gondolom :)
Ne légy lusta, kicsit erőltesd meg magad, még jó is kisülhet belőle.
Nem lustasagnak neveznem, tenyleg ellenkezik mindenem mikor oda jutunk,hogy talalkozni kellene vagy valami..
Es nem azert mert lusta vagyok energiat fektetni bele.. Valojaban en se tudom mi bajom, hatha valakivel volt ugyanez, azert irtam ki a kerdest.
Nem tehetek róla, ha nem tetszik az igazság. Pont az ilyen nők miatt megy el a legtöbb férfinak a kedve az ismerkedéstől.
Akin látod, hogy vevő lenne a dologra, de haladni nem lehet vele egyről a kettőre semmit. 25 évesen kicsit neked is tovább kellett volna fejlődni a létezésedben és eldönteni mit akarsz pontosan. Na puszi.
Vagy az van, hogy rossz kapcsolataid voltak eddig és ezért nem vágysz rá igazán, mert nem tudod h milyen egy igazán jó.
Vagy megszoktad már egyedül, és nehéz kilépni a megszokott dolgokból. Persze egyedül sem jó, de jó érzés h valaki érdeklődik irántad.
Vagy a kettő valamilyen kombinációja.
Magamból kiindulva gondoltam ezt, sajnos hasonló helyzetben vagyok. Csak a nem nem stimmel, nekem már kezdeményezni sincs kedvem.
Túlságosan hozzászoktál a magányhoz és amikor felmerül, hogy vége, akkor félsz a változástól és attól, hogy a kialakított rend és a szabadság odalesz.
Egy tanács: kicsit erőszakold meg magad és adj egy esélyt a dolognak!
6os, de volt egy csalodasom..
Nem egy kis elutasitas vagy ilyesmi, valszeg ez is benne van akkor.
Figyelj, szakadj már le rólam. Ti vagytok a legszánalmasabbak ezen az oldalon akik elbújva osztják az észt, sértegetnek, személyeskednek, hárítanak álandóan mint a vaddisznó és minden önérzetüket kicsit és sértő vagy számukra nem szimpatikus személy által írt választ jelentgetnek valamiért, hogy csak azon válaszok maradjanak amik őket tömjénezik.
Tiszta röhej lett ez az oldal, hogy már ott tart, hogy gyűlölködő nők egy csoportja minden olyan választ jelent aminek tartalma nem azt tükrözi mint amit ő hallani vagy látni akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!