Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék férfit lazább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék férfit lazább kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Igazából a netet sem zárom ki, de a társkeresőktől már hányingerem lett teljesen, még régebben próbálkoztam velük, itt meg eléggé személytelen, azt se tudom, kivel beszélek, és ha meg nem jövünk be egymásnak, kínos utána nagyon az egész.

Élőben meg nem tudom, hol lehetne. Bulizni konkrétan nem járok, maximum néha meginni valamit valakivel, egyedül meg sehová sem szoktam menni, mindig van velem valaki.

Egyébként olyan kapcsolatra gondolok, ahol kedveljük egymást, meg van a szimpátia, vannak közös programok meg szex is, de arra nem vágyom, hogy valaki kb. minden percét együtt akarja tölteni, meg egész nap csetelgessunk.

Szerintetek?

22N

2018. júl. 15. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Majd mindjárt írnak.
2018. júl. 15. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Lényegében bárhol, hozzáteszem ha társkeresőn nem sikerült normális férfit találnod, akkor ezen az oldalon se leszel előrébb. Mire a millió üzenetet végigveszed, elmegy a kedved az egésztől.

Az életben amúgy próbálkozik nálad valaki, nyitott lennél az ismerkedésre vagy inkább elzárkózol a dologtól?

2018. júl. 15. 15:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem érzékelem. Csak baráti a dolog mindenki részéről.
2018. júl. 15. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
@3: Akkor esetleg az érdeklődési körödnek, hobbidnak megfelelő helyek, FB-csoport, közösségi oldalak, suli stb? Tényleg semmi? Te próbálkoztál már valakinél?
2018. júl. 15. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Tinder? Nem hiszem el, hogy egy nőnek ilyen gondjai vannak
2018. júl. 15. 15:24
 6/12 A kérdező kommentje:

A Tinderre soha nem regisztrálnek. Tele van defektes emberekkel, és ezt nem egy valakitől hallottam már.

Igen, de akik tetszenenek, ők meg nem teljesen arra vágynak, amire én.

2018. júl. 15. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:

@6: Oké, de ez így totál zsákutca. Valahol engedned kellene és kicsit lazábban venni a dolgokat, mert így tényleg nagyon nehéz nem hogy egy megfelelő, de bármilyen partnert is találni.

Akiknél próbálkoztál azok szexuális vagy párkapcsolati téren akarnak mást, mint te?

2018. júl. 15. 15:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Akinél próbálkoztam, ő is ilyen kaocsolatra vágyna, csak ő meg jobban tetszik nekem ennél. Szerelmes nem vagyok ugyan belé, de benne van a pakliban, hogy ha többet talalkoznank, az lennék idővel, és így meg nem valami jó foglalkozni ezzel.
2018. júl. 15. 15:40
 9/12 anonim ***** válasza:

@8: Ha jól értem, neked valami problémád van a szerelemmel? Miért nem akarsz szerelmes lenni, valamilyen csalódás van a háttérben?

Én azt hittem, hogy neked a manapság túl szorosra húzott párkapcsolat nem fekszik (bevallom én se mit lehet egész nap csetelgetni, de ez most mellékes). Így viszont úgy tűnik, hogy inkább egy párkapcsolatnál sokkal lazább, de egy szexkapcsolatnál (barátság extrákkal) meg mégis szorosabb viszonyt szeretnél. Ilyen férfit mondjuk tényleg nehéz találni, mert vagy rendes párkapcsolatot akarnának, vagy a közös programokat inkább mellőznék.

2018. júl. 15. 15:58
 10/12 A kérdező kommentje:

Programokat ez a srác is akart volna, de én nem meg akarom azt tényleg, hogy beleszeressek idővel.

Nincs igazából bajom a szerelemmel, csak frusztráló nekem kicsit, ha folyamatosan figyelnem kell valakire, meg ügyelni rá, hogy ne sértődjön meg meg stb... Kicsit hangulatember vagyok, és nem mindig van kedvem látni valakit pl.

2018. júl. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!