Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Nektek is az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek is az a fajta férfi jön be, aki próbál a középpontba kerülni társaságilag?

Figyelt kérdés
Tehát nézzük a pszichológiai oldalát. Olyan férfira gondolok a kérdésem alatt, aki az a tipikus vicces, beszédes kicsit hangosabban beszél és még sorolhatnám. Tehát tipikusan az "alfa" csoportba sorolható. Mi a helyzet az olyanokkal aki pl csendesebb, bár beszédes. Saját példámat hozva, velem bármiről ellehet beszélgetni nincs olyan amihez nem szólnék hozzá. De társaságnan én pl csendes tipus vagyok. Nem vagyok kimozdulós fajta. Inkább dolgozom, és tervezgetem a jövőm. Így persze nehezebb párkapcsolatot létesítenem. Lehetséges lenne, hogy ez valakinek bejön? Bár a kérdésre a válasz biztos, hogy igen. Csak eddig sajnos nem tapasztaltam pozitívan a dolgokat.
2018. júl. 15. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem
2018. júl. 15. 16:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Mit nem?
2018. júl. 15. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Nektek is az a fajta férfi jön be stb. stb..... A kérdésed re vâlaszoltam.Nem, nem az a fajta férfi jön be.Inkàbb legyen szerény és ne akarjon szerepelni.
2018. júl. 15. 23:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam egy indokkal jobb lenne de koszonom:D
2018. júl. 16. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!