Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos igényes nők akkor is zavarna titeket egy olyan férfi aki nem mosakodik ha jó fajta dezodorral befújja magát?
A mosakodást semmi sem pótolja.
Hiába fújsz magadra egy egész doboz dezodort, nem fedi el a szagot, még rosszabb is lesz, ahogy a kettő keveredik.
Undorító!
Az emberszagnál csak egy rosszabb van: a (rendszerint túltolt) dezodorral keveredő emberszag.
És akkor még arról nem volt szó, hogy ragad, mocskos, viszi be a koszt az ágyba, nem higiénikus, bloah.....
N
Magyarázzátok már el nekem, hogy mi olyan kicseszett megerőltető abban, ha minden nap 3 percre beállsz a zuhany alá?
Valaki nem szereti a -tök főzeléket én meg azt amikor a víz rám megy.... gyűlölöm, baromira idegesit. Kád jó lenne csak sajnos zuhanyzó van az albiba
Mert egy kádban nem ér több víz, mint a zuhany alatt?
Ne erőltesd ezt...
Mert egy kádban nem ér több víz, mint a zuhany alatt?
Nem érted.... Ott nem csurog rám a víz.. azt utálom amikor megy rám a víz, olyan mint amikor elázok brrr....közben néha fázni is szoktam.. naa nem szeretem...
Fázni? Nincs melegvíz?
Amúgy akkor engedj vizet egy lavórba aztán mosakodj abból, ha ennyire finnyás vagy.... Jesszusom.
Szerinted a csinos igényes nőknek annyira kellemes program pl a lábuk borotválása/gyantázása? Nem, de nem mindent szeretetből csinál az ember.
Vagy én pl a fogmosást utálom, birizgálja az ínyem. Mégis kibírom napi kétszer, mert nem akarom, hogy szétrohadjon a p0fám.
Atyavilág.....
Ne fürgyé le! :)
Milyen parfümöt használsz? Csak nem pichanelt? :)
Keress egy csöves nőt, azt nem fogja zavarni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!