Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos igényes nők akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos igényes nők akkor is zavarna titeket egy olyan férfi aki nem mosakodik ha jó fajta dezodorral befújja magát?

Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igényesnek igényes vagyok, csinos az ki-ki szerint...

Igen, zavar. A drága, "jó minőségű" dezodor sem nyomja el a többnapos retket, izzadtságszagot, sőt. És fujjjj.

Sztem keress te is vmi mosdatlan pipit, aki cserébe agyonlocsolja magát parfümmel, egymáshoz valók vagytok.

2018. jún. 15. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem nagyon zavarna. A mosakodás az egy alap dolog, amit a parfüm/dezodor nem helyettesít. El se merem képzelni milyen szagod lehet egy forró, nyári nap után vagy télen miután leveszed az 5 réteg meleg ruhát. Ha nem szeretsz zuhanyozni, akkor legalább egy vödörbe engedj vizet és mosakodj meg.
2018. jún. 15. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a fürdést/zuhanyzást semmi nem helyetesíti. Nem értelek. Ha jössz ki a kádból akkor is fázhatsz. Kérlek tedd meg azt a szívességet, hogy napi egyszer zuhanyzol. Minden nőtársam hálás lesz érte.
2018. jún. 15. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem addig nem lesz csinos igényes barátnőd amíg így állsz hozzá. Fürdeni igenis KELL, hála istennek egyre több férfitársadat is zavarja a testszag. A parfüm meg dezodor sem fedi el teljesen.
2018. jún. 15. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a mai fiatalok, meg a tisztaságmániájuk.... azóta a pitsának se íze, se bűze.

31/f

2018. jún. 16. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!