Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most 20 évesen nem vagyok vagyok jóképű, sem nagyon izmos ( kitartóan sportolok ) és nem érdeklem egyáltalán a lányokat, akkor várjak hátha férfiasodom, és addig ne is foglalkozzak az ismerkedéssel?
Miket mondtak neked kérdező?
Hogy nem vagy Adonisz? Egyenesen csúnya vagy? Kicsi a p.cs.d?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy tini srácra ennél sokkal durvábbakat tudnak mondani.
Tudod, engem középiskolában lenézett az osztályom, mert nem álltam be a sorba, plusz nem voltam egy álompasi sem. A hátam mögött a külsőmre és a belsőmre is negatív dolgokat mondtak. Akkor fájt, utáltam is őket, de mostanra már tudom, hogy ezzel csak önmagamat emésztem fel. Nincs helye a gyűlöletnek és az utálatnak az életemben, jobb túllépni a sérelmeken. A múltat el kell engedni, azon vàltoztatni nem lehet.
A jövőbe tekints.
Kezdd el az egyetemet. Hidd el, jót fog tenni neked. Később megbánod ha nem kezded el. Ja és higyj magadban!!! Sikerülni fog!
Engedd el a múltat és csak a jövőbe tekints. Ha valaki beszól, azzal csak magát minősíti és nem téged.
Egyébként valóban sok a gonosz ember, de sok a jó is. Találd meg őket és a jó emberekkel vedd körbe magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!