Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most 20 évesen nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most 20 évesen nem vagyok vagyok jóképű, sem nagyon izmos ( kitartóan sportolok ) és nem érdeklem egyáltalán a lányokat, akkor várjak hátha férfiasodom, és addig ne is foglalkozzak az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
Abban bízok hátha férfiasabb, jóképűbb leszek 30 éves koromra. Most sem vagyok csúnya, csak kicsit kisfiús az arcom.

2018. júl. 15. 10:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Miket mondtak neked kérdező?

Hogy nem vagy Adonisz? Egyenesen csúnya vagy? Kicsi a p.cs.d?

Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy tini srácra ennél sokkal durvábbakat tudnak mondani.

Tudod, engem középiskolában lenézett az osztályom, mert nem álltam be a sorba, plusz nem voltam egy álompasi sem. A hátam mögött a külsőmre és a belsőmre is negatív dolgokat mondtak. Akkor fájt, utáltam is őket, de mostanra már tudom, hogy ezzel csak önmagamat emésztem fel. Nincs helye a gyűlöletnek és az utálatnak az életemben, jobb túllépni a sérelmeken. A múltat el kell engedni, azon vàltoztatni nem lehet.

A jövőbe tekints.

Kezdd el az egyetemet. Hidd el, jót fog tenni neked. Később megbánod ha nem kezded el. Ja és higyj magadban!!! Sikerülni fog!

2018. júl. 29. 23:42
 52/61 A kérdező kommentje:
"7. osztályos koromban volt egy lány akinek talán szimpatikus voltam. Olyan is előfordult,hogy a barátnői mutogattak nekem,hogy menjek már oda hozzá de nem tettem meg mert akkor is féltem tőlük. Többen is látták a viselkedésemet és azt vágták hozzám,hogy mit is akarok Én nekem sohasem lesz senkim sem egy olyan szerencsétlennek mint amilyen én vagyok és még le is buz.iztak és persze ki is nevettek. Ezért mondom azt,hogy sohasem szóltak hozzám mert szeretnék ezt elfelejteni csak nem megy. Így inkább a mai napig is kerülöm őket."
2018. júl. 29. 23:47
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el a múltat és csak a jövőbe tekints. Ha valaki beszól, azzal csak magát minősíti és nem téged.

Egyébként valóban sok a gonosz ember, de sok a jó is. Találd meg őket és a jó emberekkel vedd körbe magad.

2018. júl. 30. 20:02
 54/61 A kérdező kommentje:
A nőket messziről kerülni fogom az biztos.
2018. júl. 30. 20:10
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Akkor minek írtad ki ezt a kérdést egyáltalán?
2018. júl. 30. 20:22
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy azért gyűlölöd az összes nőt, mert régebben páran csúnyán bántak veled. Nem látod ebben a logikai hibát? Nem az összes nő bántott, akkor miért kell általánosítani, hogy mindegyik ilyen ember lenne? Neked ez inkább csak egy jó indok, hogy régebben páran gonoszak voltak veled, ezért nem is kell semmi erőfeszítést tenned, hogy bármi közöd is legyen a többi lányhoz sem. Szimpla lustaság, hogy még próbálkoznod se kelljen.
2018. júl. 30. 20:32
 57/61 anonim ***** válasza:
100%
Egy beteg, mentálisan súlyosan sérült emberrel kár vitatkoznotok. Nem lehet logikusan meggyőzni semmiről, mert csak a téveszméiben hisz.
2018. júl. 30. 20:38
 58/61 A kérdező kommentje:
Lustaság is és semmi értelmét sem lárom.
2018. júl. 30. 21:20
 59/61 A kérdező kommentje:
Látom *
2018. júl. 30. 21:20
 60/61 A kérdező kommentje:
Kezdjük azzal,hogy nem is akarom,hogy bármiféle közöm is legyen a lányokhoz.
2018. júl. 30. 22:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!