Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi tök jóképű, jó testalkatú, intelligens, rendes és még pénzes is, mégsincs nője mert nem elég szociális?
Vagy mi oka lehet még? Kettesben jól el lehet beszélgetni vele, de magának való, nagyobb társaságokba nem jár, csak 1-2 barátja van, meg munkájából adódóan beszélget az emberekkel (vállalkozó) de máskor nem nagyon látni. Én úgy vettem le nem túl szociális, nincs is neki barátnője pedig sok szempontból irigylésre méltó, de nem használja ki, ez szégyen.
Vagy más lehet a háttérben? Szoktak vele jó nők flörtölni de nem lesz belőle semmi.
Nem meleg mert volt már egyszer szó rola, hogy kinek ki jön be és ott nagyon lelkesen beszélt 1-2 nőről akikkel kezdene csak azok foglaltak. De lehet meleg ettőlmég. Akkor úgy mondom pasija sincs xd
Nem lehet hogy azért nincs barátnője mert nem akar?
Mi van akkor ha ő el tud éldegélni egyedül is?
Vannak emberek akik ilyenek.
Társ nélkül is boldog lehetsz.
Sőt,elsősorban egyedül kell boldognak lenned.
Nem jó az,ha csak másokkal tudsz boldog lenni.
4-es:
Azért, mert nem értek az atomfizikához és bár szeretem a wellness-t, de a reaktor mellett azért mégse fürödnék. :D Bár az igaz, hogy olyan kisugárzásom lehetne, hogy utána a lábam előtt "hevernének" a nők, de a fájdalomtól. :D
Jaj ez annyira szánalmas. Munkahelyemen is hányingerem van tőle, amikor a sok fogyatékos baromfi összegyűlik, és kitárgyalja, hogy kinek miért nincs párkapcsolata, biztos kicsi neki, meleg, sorozatgyilkos, autista stb.
Közben szimplán annyi lehet a megoldás, hogy az adott srácnak nem kelletek. :D
Foglalkozzál már magaddal, vagy az annyira nem izgalmas?
9-es:
Mi az, hogy "lássa hogy akarja"? :D
A nőknek nem az a kínja, hogy mindenki csak megdönteni akarja őket? :))
Akkor most az ember kimutassa vagy ne, kibaxott zűrzavar az egész, de nem is akarom megérteni. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!