Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most 20 évesen nem vagyok vagyok jóképű, sem nagyon izmos ( kitartóan sportolok ) és nem érdeklem egyáltalán a lányokat, akkor várjak hátha férfiasodom, és addig ne is foglalkozzak az ismerkedéssel?
"döntő többségében lányok lennének a csoporttársaim (...), fiú nem lesz"
MICSODAA??? Kérdező, mi az hogy nem mész??? Dehát kb. megfogtad az isten lábát! Én (és még sok hasonló cipőben járó férfitársad) a fél karomat odaadnám, ha hasonló közegbe kerülhetnénk! Te gyáva vagy! Bár mehetnék én helyetted! Szedd össze magad, és menj el ebbe a suliba!
"Senkihez sem tudnék szólni..."
Hát akkor majd ők szólnak tehozzád! Vagy majd "rákenyszerülsz" hogy hozzájuk szólj (és ezzel legyőzöd a félelmeidet is). De hogy ezt a lehetőséget én semmiképp sem hagynám veszni... Ebből a helyzetből 'szinte' csak jól jöhetsz ki!
Ember, az alapkérdésed kb. az, hogy most "nem tapadnak rád a csajok"! És most elszalasztanal egy olyan lehetőseget, hogy egy erősen "nőtöbbletes" környezetbe kerülve megismerkedj... pontosan hány csajjal is? És a megismerkedésből (meg csoporttársi szinten is) kb. bármi lehet!
Nem is ismered még őket. Amúgy meg mit jössz ezzel a nulla tapasztalattal? Bakker, azok a lányok ott emberek, nem pedig a pápa. A suliról kell velük beszélgetni, az új Bosszúállók filmről, az érettségiről, a gólyatáborról. Áhh... Ha begubózol nem is lesz tapasztalatod. Idővel minden csak rosszabb lesz.
Szerinted a lányok már mind full tapasztaltak? Szerinted ők már mindent értenek az emberi kapcsolatokról? Elárulom, 18 évesen az ember csak épphogy felnőtt, de inkább még kamasz. Egyetem első évében még a gimnáziumi viszonyokat viszik tovább az emberek, kell egy év, mire "egyetemistásak" lesznek.
Kérdező, ne beszélj a lányokról ilyen végtelen elfogultsággal. A szavak szintjén felnézel rájuk, elámulsz a csodálatos lényüktől, csakhogy ez a fajta megalapozatlan tisztelet nagyon könnyen át tud fordulni haragba, ami ugyanilyen megalapozatlan. Senki nem bántott téged, de már elkönyvelted magad egy vesztesnek. Menj el abba a nyomorult iskolába. Ha nem tetszik fél év múlva következmények nélkül otthagyhatod, semmit nem kell visszafizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!