Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most 20 évesen nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most 20 évesen nem vagyok vagyok jóképű, sem nagyon izmos ( kitartóan sportolok ) és nem érdeklem egyáltalán a lányokat, akkor várjak hátha férfiasodom, és addig ne is foglalkozzak az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés
Abban bízok hátha férfiasabb, jóképűbb leszek 30 éves koromra. Most sem vagyok csúnya, csak kicsit kisfiús az arcom.

2018. júl. 15. 10:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező! Milyen szakra fogsz járni? Pest vagy vidék? :) A csajozás majd jönni fog magától, hidd el.
2018. júl. 27. 23:03
 32/61 A kérdező kommentje:
Vidékre fogok járni ( jártam volna ) . Kiderült az,hogy valószínű döntő többségében lányok lennének a csoporttársaim és úgy néz ki idáig,hogy fiú nem lesz így nem megyek.
2018. júl. 27. 23:28
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

"döntő többségében lányok lennének a csoporttársaim (...), fiú nem lesz"

MICSODAA??? Kérdező, mi az hogy nem mész??? Dehát kb. megfogtad az isten lábát! Én (és még sok hasonló cipőben járó férfitársad) a fél karomat odaadnám, ha hasonló közegbe kerülhetnénk! Te gyáva vagy! Bár mehetnék én helyetted! Szedd össze magad, és menj el ebbe a suliba!

2018. júl. 28. 16:33
 34/61 anonim ***** válasza:
Hallgass a többi férfira kérdező. Nem a levegőbe beszélnek a nálad idősebbek és tapasztaltabbak.
2018. júl. 28. 16:39
 35/61 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek mert félek a közelükben lenni. Senkihez sem tudnék szólni egész nap.
2018. júl. 28. 17:01
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

"Senkihez sem tudnék szólni..."

Hát akkor majd ők szólnak tehozzád! Vagy majd "rákenyszerülsz" hogy hozzájuk szólj (és ezzel legyőzöd a félelmeidet is). De hogy ezt a lehetőséget én semmiképp sem hagynám veszni... Ebből a helyzetből 'szinte' csak jól jöhetsz ki!

Ember, az alapkérdésed kb. az, hogy most "nem tapadnak rád a csajok"! És most elszalasztanal egy olyan lehetőseget, hogy egy erősen "nőtöbbletes" környezetbe kerülve megismerkedj... pontosan hány csajjal is? És a megismerkedésből (meg csoporttársi szinten is) kb. bármi lehet!

2018. júl. 28. 17:34
 37/61 A kérdező kommentje:
Kevés vagyok Én ahhoz a lányokhoz. Nulla tapasztalattal mégis miről beszélgetnék Én velük. Egyszerűen félek a közelükben és el is kerülöm őket.
2018. júl. 28. 17:43
 38/61 anonim ***** válasza:
84%

Nem is ismered még őket. Amúgy meg mit jössz ezzel a nulla tapasztalattal? Bakker, azok a lányok ott emberek, nem pedig a pápa. A suliról kell velük beszélgetni, az új Bosszúállók filmről, az érettségiről, a gólyatáborról. Áhh... Ha begubózol nem is lesz tapasztalatod. Idővel minden csak rosszabb lesz.

Szerinted a lányok már mind full tapasztaltak? Szerinted ők már mindent értenek az emberi kapcsolatokról? Elárulom, 18 évesen az ember csak épphogy felnőtt, de inkább még kamasz. Egyetem első évében még a gimnáziumi viszonyokat viszik tovább az emberek, kell egy év, mire "egyetemistásak" lesznek.

Kérdező, ne beszélj a lányokról ilyen végtelen elfogultsággal. A szavak szintjén felnézel rájuk, elámulsz a csodálatos lényüktől, csakhogy ez a fajta megalapozatlan tisztelet nagyon könnyen át tud fordulni haragba, ami ugyanilyen megalapozatlan. Senki nem bántott téged, de már elkönyvelted magad egy vesztesnek. Menj el abba a nyomorult iskolába. Ha nem tetszik fél év múlva következmények nélkül otthagyhatod, semmit nem kell visszafizetned.

2018. júl. 28. 18:08
 39/61 A kérdező kommentje:
"de már elkönyvelted magad egy vesztesnek." > Ez így van teljes mértékben.
2018. júl. 28. 18:20
 40/61 A kérdező kommentje:
Szorongok és feszült leszek a közelükben ezért mindig is kerültem őket.
2018. júl. 28. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!