Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most 20 évesen nem vagyok vagyok jóképű, sem nagyon izmos ( kitartóan sportolok ) és nem érdeklem egyáltalán a lányokat, akkor várjak hátha férfiasodom, és addig ne is foglalkozzak az ismerkedéssel?
Ha szeretnéd, és szerinted segítene, akkor én szívesen levelezek veled, akár arról is, milyen egy egyetem. :) Hosszú a nyár, van szabadidőm, napi 2-3 levélke bőven belefér, főleg, ha ez neked is segítség.
(bár azt azért megjegyzem, hogy lányok terén rám nem lenne jó alapozni később, nem igazán vagyok az az átlagos lány, de figyu, bátorításnak jó, nálam furcsábbal úgysem futsz össze :D )
BASSSZUS KÉRDEZŐ CSAK MOST OLVASOM HOGY NEM BIZTOS HOGY ELKEZDED AZ EGYETEMET, MERT DÖNTŐ TÖBBSÉGÉBEN LÁNYOK LESZNEK A SZAKON...
EKKORA MARHASÁGOT ÖCSÉM!!!
NE CSAJOZNI MEG BARÁTNŐZNI MENJ EGYETEMRE, HANEM SAJÁT MAGADÉRT. HOGY TANULJ ÉS FEJLŐDJ!
Sz.rd le a csoporttársakat, nem kell velük barátkozni, ismerősök nélkül is el lehet végezni a sulit, igaz, úgy sokkal nehezebben, de menni fog.
Nehogy ez miatt eldobd magadtól a diploma szerzés lehetőségét...
Nekem se volt sok barátom az egyetmen, sőt igazából 1 se, hisz amióta véget ért, azóta nem is beszéltem velük, de nem is azért mentem oda. Én sem szeretek új emberekkel megismerkedni, van nekem is szorongásom, de ha nem nézel szembe a vélt vagy valós félelmeiddel, akkor sose fogsz előre jutni az életben. Hogy fogsz így dolgozni? Ott is lesznek lányok, sőt még nők is ;)
Nem csajozni mentem volna az egyetemre. De Én nem tudom magam körül megtűrni a lányokat. Feszült vagyok ha körülöttem vannak. Ezért messziről elkerülöm őket.
Amúgy sem tudtam volna elvégezni az egyetemet így nem vesztek semmit sem ha nem megyek.
Ha a munkahelyemen lesznek nők is ott is kerülni fogom őket. Egyszerűen gyűlölöm az összeset.
"Egyszerűen gyűlölöm az összeset."
Ezt vártam. A nőkön való ámuldozás, csodálkozás, különös tüneményként való kezelésük mindig ide vezet. Akire korábban felnéztél azt végül lenézed. Borzasztó ember vagy, ugye tudod? Nem bántottak téged és mégis gyűlölöd őket, már előre hergeled magad, hogy téged biztosan lenéznek. Kimosod a saját agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!