Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szemeznek velem a csajok?
Sokat mozgok városban, igaz nem BP, hanem egy megyeszékhely. Ilyenkor mindig próbálok szemezni a nőkkel akik szembe jönnek az utcán, vagy bárhol. De rám sem néznek, most nem tudom azért mert nem nézek ki jól (bár állítólag jól nézek ki, és én is annak tartom magam, úgy 4/5 nek, átlagostól picit jobbnak)
vagy pedig mindenki siet és ezért nem néznek rám.
Olyan jó lenne valakivel ismerkedni.
25 F
Szerintem nagyobb esélyed lenne zárt helyeken. Pl. Bank, munkaügyiközpont, adóhivatal, rendelő.
Igen, amúgy mindenki megy valahova.
oké, hogy akkor nem 10/10, de hogy a fenébe van a nálam sokkal rondább csávóknak is nője?
ezt nem értem, azok is valahogy megismerkedtek
egyébként meg ha 10/10 es nő vagy akkor várd el hogy 10/10 es csávód legyen
van aki rosszabbul néz ki nőben mint én férfiban és mégis jobbat akar, érdekes :D
Nem igazán értem, hogy mit ragozol a témán. Amikor valaki jön veled szemben az utcán, akkor a külsőd alapján leszel szimpatikus vagy nem szimpatikus neki és ez alapján fog veled szemezni. Ha nem szemeznek veled, akkor nem nézel ki jól.
Ennyi a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!