Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tartja lúzer, balfék, életképtelen selejtnek az olyan srácokat, akik 18 évesen még szüzek?
Szerintem ez f@$zság.Én 23 évesen vesztettem el,mert elég peches voltam.Elveszthettem volna 14-15 évesen is,de azok a lányok ordas nagy k_®vák voltak.Vártam vele,akit szerettem az foglalt volt és be is csapott.Ismerkedtem,randizgattam de valahogy nagyon kevés lány volt akiben volt valami plusz,aztán megismertem a barátnőm,akivel azóta is együtt vagyunk.
Kicsit bánom is a kihagyott numerákat,meg nem is.Sokáig nem volt barátnőm,de viszont volt időm tanulni és képezni magam és 27 éves fejjel ott tartok,hogy próbálnak egyik munkahelyről a másikra csábítani,mert értek a szakmámhoz.
Ha rám hallgatsz,akkor nem kattogsz ilyen hülyeségeken és nem foglalkozol a sok komplexusos emberrel aki itt írja,hogy "ronda vagyok és soha nem lesz barátnőm".
Járj el,ismerkedj,lehet hogy 100 csajból 99 lekoptat,de egy lányt kell találni és nem százat.Sok sikert!
Én 23 vagyok, de nem mondanám magam lúzernek sem életképtelennek. Majd ha találok egy olyan lányt, akivel komoly, boldog párkapcsolatom lesz, akkor lesz ez a manapság "presztizskérdés"nek gondolt szex is.
Akiket ismerek nőket (bár nem sok), azok sem tartják balféknek az "ilyeneket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!