Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tartja lúzer, balfék, életképtelen selejtnek az olyan srácokat, akik 18 évesen még szüzek?
És vajon mely kislányok tartják ezt lúzerségnek?
Majd ha 30 évesen is szűz leszel, akkor már lúzer leszel, de addig még nem.
18 évesen még a tojáshéj ott van a s..ggeteken.
Életemben nem láttam még nőt, aki lúzer, balfék, életképtelen selejtnek tartaná az ilyen férfiakat.
Biztos van ilyen, de akkor meg kérdezném, hogy a férfiak egy részének miért az ilyen tirpák nők jönnek be?
Szerintem több férfi tartja őket lúzernek, mint nő...
aki meg lúzernek tartja, nemtől függetlenül, az felszínes hülye, nem kell vele törődni.
Ha nekem bejon,nem tartom luzernek,h szuz. En tuti ramaszok.
N/35
Szerintem kicsit furcsa, mert hát mégis csak az az úgymond megszokott ha a fiú hamar szexel, de ettől független nem tartanám lúzernek.
Engem interneten egy 14 éves fiú cikizett azért mert szűz vagyok, mindezt nagybetűkkel. Mikor a hobbijairól kérdeztem, ennyit írt: telefonozás és gépezés. Színvonal... Szóval szerintem nem ezen múlik, hogy lúzer vagy selejt valaki.
Egy év és 18 leszek, mégsem történt még semmi. Óvodás koromban nekem eldöntött kérdés volt, hogy a párkapcsolat nem játék, és csak komoly kapcsolatban szeretnék mindent, persze akkor még nem tartalmazta a felnőtt dolgokat, de hát óvodás voltam. :'D Ezeket a mai napig sikeresen betartom, és be is szeretném. :)
Ja és nem vagyok vallásos.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!