Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék primitívebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék primitívebb?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én voltam mindig a "kis hülyegyerek", aki "túl sokat gondolkodik"

Az most más téma, hogy a fiatal koromban csúfolkodókból pont csak az elvárható szintű proli senki lett, semmivel sem több, csak ruppótlan senkik, akik ~25 évesen teljesen megálltak a fejlődésben.

Én ésszel tudtam csak elérni bármit, mert nekem nem igazán működnek ezek a 10 ezer éves törzsi ösztönök, amik az emberiség olyan jó 95%-ának mai napig szinte teljesen meghatározza az életét.

A törzsi megfelelés, hogy jól nézzen ki az illető, hogy a többi embert lenyűgözze minden áron, hogy ő mennyivel jobb, mennyivel szebb, mennyivel gazdagabb.

Az, hogy mennyivel okosabb, az valahogy senkinek sem tényező. Mert gondolom velejárónak gondolja az ösztön, hogy ha okosabb valaki, akkor azt a bankszámla is mutassa.

Engem legtöbb megnyilvánulásomért fintorgással díjaznak, nagyon nehezen értek szót pl kötetlen helyeken az emberekkel, mint pl egy fesztivál vagy buli. Pedig ott állítólag NAGYON könnyű ismerkedni. De nem nekem...

És az az igazság, hogy magamhoz képest sokkal szebb barátnőm van és emiatt is rengeteg köcsögséget kell eltűrjek, mert a kinézetem miatt úgy gondolják az emberek, hogy ez nem lehet igaz, itt valami trükk van.

És ilyenkor jönnek a logikus magyarázkodás, mert az törzsi ösztön nem tudja mivel lefedni a dolgot. Szóval, hogy biztos prosti és fizetem, vagy nagyon gazdag vagyok. De mivel nem nézek ki jól, ezért azt se tudják ráhúzni a történetre, hogy gazdag vagyok. Mert látják, hogy esetleg viselkedésű és jellemű vagyok.

2018. júl. 11. 12:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
és hogy az a fejlödésképtelen csorda még képes RÁM vetni a követ, amiért nem dolgozom ki a belem mégjobban, hogy NEKIK megfeleljek, és ne keltsem a feszkót azáltal, hogy nem vágom mik az ŐK játékszabályik
2018. júl. 11. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:

Miért "kell" besimulnod?

Ha valaki ad neked valamit, akkor te elveszed azt, másképp nem tudja oda adni.

2018. júl. 11. 13:52
 23/27 A kérdező kommentje:

azért létkérdés nekem a "besimulás"

mert neekem a legalapvetőbb helyzetekben is kiütközik, hogy mennyire de mennyire nem vágom a szociális dinamika alap szabályait

pl taxi: ugye tudvalevő, hogy a taxiban midnenki beszélget a taxissal. És a taxis nyomatja az alvilági sztorijait. Én sosem beszélek a taxissal és ez feszkót csinál.

Ugyanez van a fodrásszal. A fodrász is ugy müködik, hogy érzelmi állapota határozza meg a munkamenetét. A beszélgetés vonala hajtja a kezét, nem tervszerűen dolgozik.

Milyen menő lenne, ha az orvosok is így műtenének. Semmi felkészülés, hanem majd az érzelmi ív megoldja. Az úgyis automatikusan működik. A gondolkodás meg NEHÉZ!

(bocsánat régen az orvoslás pont igy müködött, a javasasszony megmondta, hogy "MINDEN JÓ LESZ" és ez a HIT gyógyított....VAGY NEM....de annak meg más volt az elkönyvelése)

2018. júl. 11. 14:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Az életem és a külvilág a belső állapotom tükre, én ezt tapasztaltam.És még sokan mások, ezt vagy elfogadod, vagy nem.

Viszont...

Ha már ennyi energiát fektettem a kérdésedbe, szeretném ha meghatároznád, hogy pontosan mi is az, amit akarsz, és amit ezzel a kérdéssel szeretnél elérni?

"Hogyan lehetnék primitívebb?"

Nyilvánvalóan nem ezt szeretnéd.

2018. júl. 11. 14:37
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból kérdezem, de nem vagy véletlenül autista?

Nem is értem a helyzeteket amiket leírsz. A boltban sosem kell jópofiznom az eladóval. Kérek, udvarias vagyok, mosolygok, megköszönöm. Ha rá akar valamire dumálni és nyomul, hümmögve meghallgatom aztán közlöm, hogy most nem tudok dönteni és elmegyek. A taxiban szinte sosem beszélgetek, de ezt nem bunkó módon teszem. A fodrásznál ugyanez. Ha kérdez, válaszolok, ha van kedvem, visszakérdezek, ha nincs, akkor nem.

Nem érdekel, ki néz meg és ki nem. Nem érdekel, mit gondolhatnak rólam. A saját világomban elvagyok, és mivel bennem sincs rosszindulat, másról sem feltételezem ezt.

Ha így állnál hozzá, könnyebb lenne az életed, hidd el.

2018. júl. 11. 14:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy a szociális készségeid kb 0-val egyenlőek, még egy öntelt, arrogáns s..ggfej is vagy. Elég rossz párosítás. Vegyél visszább az arcodból, gondolj bele, hogy nem te szrtad a spanyol viaszt, hátha szebbnek lázod majd a világot.
2018. júl. 11. 14:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz értelmetlenül hidd el! Ez az út nem az élet útján visz, hanem a halál útján az életben! Hogy lehetnél primitívebb? Nem kell annak lenned nem is lehetsz ennél hülyébb mint amilyen most vagy mert nem vagy több másoknál idővel belátod! Mindenki látja belül nem stimmel valami de mindenki élni akar és hogy szebbé tegye az életét azt teszi amit a többi vagy meghalt! Röviden ennyi! Fogadd el és Tied a mennyek országa! Ámen!
2018. júl. 12. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!