Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem. Mondjuk nekem a 3. helyezett lány jobban tetszett női szemmel meg az egyik másik is, aki 4. vagy 5. lett.
Aztán párom meg megnézte őket, aztán mindre azt mondta, hogy neki túl vékonyak meg a felükre azt mondta, hogy lófejű. Én nem értem, miért tetszem neki jobban - de nem panaszkodom :).
Nem, de nekem nem tetszik ez a lány. Tudok mondani 60 ezer színésznőt, akit szebbnek tartok sokkal kevesebb sminkkel is.
Bár nekem mindig az volt a bajom a szépségversenyekkel, hogy travira sminkelik a lányokat. Legyen mindenkin alacsony fedésű alapozó, spirál, szemöldök igazítás, korrektor a szem alá és annyi. Akkor látszanak az igazi arcvonások, mert szerintem egy szépségversenyen csak a szépség számítson, ha ez a neve. És akkor olyan nő nyerjen, akitől hasra vágódom, olyan gyönyörű.
Nem.
Szerintem nagyon szép szemei vannak amúgy.
Nem.
De az, hogy ő "Mo. legszebb nője" túlzás.
Sminkkel nem, smink nélkül talán.
Nem tudhatjuk mennyi mindent rejtett el az alapozóval...
#11 Ne migránsozzál. Az igaza, hogy most a szoli meg ezek az ideál, de ezt ne keverd a bevándorlókkal, mert arra jutok, hogy Fidesz szavazó vagy, aki minden hazugságot bevesz, amit a média sugároz.
A kérdezőnek üzenem, érdekelne milyen a csaj belsője, mert ha jófej, akkor azt mondom, szép. Ha nem szimpatikus, ha egy barom, akkor ronda. :D
Amúgy én egyforma szépnek tartom magam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!