Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jól tettem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem hogy hagytam a csajt? Nem értettem a helyzetet.

Figyelt kérdés

múlt héten voltam egy buliban, nagyon megtetszett egy lány. Beszélgettünk, kedves volt, értelmes.

Csak annyi zavart be hogy 2 sráccal volt ott a buliban.

Egyikőjükre rákérdeztem, hogy a párja-e, azt mondta nem.

De a 2 srác kb ugrált körülötte, hoztak neki piát, nagyjából azt csinálták amit mondott a csaj. Ez nekem nagyon furcsa volt, nem tudom hova tenni azóta se.. végül leléptem, de azóta ezen agyalok mert hát eléggé az esetem volt a csaj.

2018. júl. 7. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyen csajt, minden buli után más dugja a wc-ben. Persze, hogy ezek a potenciális dugópajti jelöltek egész éjjel a buliban körülötte döngicsélnek.
2018. júl. 7. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és ez a csaj is ártatlanul szép arcú, még van rajta egy gyermeki báj is, ha csak kívülállóként nézzük, előbb néz ki gimnazista lánykának mint egy oltári r!ngyónak (ő is egyetemista amúgy.)
2018. júl. 7. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehettek haverjai, unokatestvérei bárki én is néha eljárok régi haverokkal bulizni, ettől függetlenül senki nem akar semmit a másiktól. Tisztelnek, figyelnek rám buli közben is, az italt is ők hozzák mert gondoskodni akarnak, hogy ne keljen tolongjak a tömegben a bárpultig miközben ismeretlen kezek tapadnak a fenekemhez. Tipikus antiszociális felfogás a tied, azért mert a csajnak vannak barátai, lehet rendes, tisztességes.
2018. júl. 7. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!