Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem hogy hagytam a csajt? Nem értettem a helyzetet.
Figyelt kérdés
múlt héten voltam egy buliban, nagyon megtetszett egy lány. Beszélgettünk, kedves volt, értelmes.
Csak annyi zavart be hogy 2 sráccal volt ott a buliban.
Egyikőjükre rákérdeztem, hogy a párja-e, azt mondta nem.
De a 2 srác kb ugrált körülötte, hoztak neki piát, nagyjából azt csinálták amit mondott a csaj. Ez nekem nagyon furcsa volt, nem tudom hova tenni azóta se.. végül leléptem, de azóta ezen agyalok mert hát eléggé az esetem volt a csaj.
2018. júl. 7. 10:19
11/13 anonim válasza:
Én ismerek ilyen csajt, minden buli után más dugja a wc-ben. Persze, hogy ezek a potenciális dugópajti jelöltek egész éjjel a buliban körülötte döngicsélnek.
12/13 anonim válasza:
Ja, és ez a csaj is ártatlanul szép arcú, még van rajta egy gyermeki báj is, ha csak kívülállóként nézzük, előbb néz ki gimnazista lánykának mint egy oltári r!ngyónak (ő is egyetemista amúgy.)
13/13 anonim válasza:
Lehettek haverjai, unokatestvérei bárki én is néha eljárok régi haverokkal bulizni, ettől függetlenül senki nem akar semmit a másiktól. Tisztelnek, figyelnek rám buli közben is, az italt is ők hozzák mert gondoskodni akarnak, hogy ne keljen tolongjak a tömegben a bárpultig miközben ismeretlen kezek tapadnak a fenekemhez. Tipikus antiszociális felfogás a tied, azért mert a csajnak vannak barátai, lehet rendes, tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!