Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megközelíthetetlen férfi. Más is volt már így?
Valaki mondja mar el miert kell munkahelyen ismerkedni ???
Es ha nem jon ossze ?
Vagy osszejon egy idore ?
Utana mi lesz ? Nezitek egymaspofajat napi 8-9 oraba ???
utolsó
olyanról még nem hallottál, hogy egy helyen dolgoznak,de nem egy irodában vannak mivel nagy az épület, nagy a gyár például,így csak néha találkoznak.
Ki mondta hogy össze vannak zárva egy irodában napi 8 órában?
Kérdező
velem volt hasonló,én írtam mindig neki,hát nem is lett a dologból semmi. Egy ideje már nincs is a cégnél. Megfogadtam hogy a munkahelyen nem ismerkedek,ennek elenére mégis nagyon megtetszett.
na és pontosan miért is esélytelen hogy ráírj?
normális emberek nem úgy reagálják le ezt hogy
"héé ez a csaj rámírt akkor tuti akar valamit, most jól elmondom mindenkinek"
dehogy miattam,nem voltam tolakodó vele,nem másztam rá, miattam biztosan nem érezte kellemetlenül magát...
ahogyan a kérdező, én sem tudtam a közelébe férkőzni.Egyáltalán nem erőltettem rá magamat. Elfogadtam, hogy nem szabad a pálya. Nem vagyok idióta,aki ezt nem tudja felfogni.
"Valahogy jobban tetszik az a felállás, ahol a nőt hódítják meg és nem forditva."
Mindenkinek az tetszik jobban, ami neki kényelmesebb, nem?
"Lehet, hogy ez az itteni férfiaknak nem tetszik, de azoknál a férfiaknál, akiknél eddig én bepróbálkoztam ( nem csak 1-2nél) soha nem lett semmi..."
És? Szerinted egy férfi mennyi visszautasítást kap, mire egyszer sikerrel jár? Vagy te elvárod, hogy ha nőként kezdeményezel, akkor automatikusan sikered legyen? Ez nem hangzik túl életszerűen.
Hasonló férfi vagyok. Sokszor azért nem kezdeményezek mert nem tudom elhinni hogy az adott nőnek tettszem. Ilyenkor jó ha picit nyitsz a férfi felé. Nem ráírni kell... Próbálj beszélgetni vele, mindegy miről. Bizonyos téma után lehet kérni segítséget tőle például : jajj erről jut eszembe, nem indult a kocsim reggel nem tudom mi lehet te férfi vagy nem néznéd meg munka után?
Kocsi indul, csodálkozol, megköszönöd, majd felajánlod hogy elhívod egy közeli kávézóba, ha már odafáradt segíteni. Ott biztos fogtok tudni beszélgetni.
De bármi ilyen dolgot kitalálhatsz...
Nekem például olyan volt hogy mivel snowboardozom, megkért egy nő vigyem el mert szeretné megtanulni. Ennyi, nem arra gondoltam hogy hú akkor most ez olyan mintha azt kérte volna hogy az ágyamba vigyem...
De olyan is volt hogy mivel vannak fusi munkáim, azt mondta hogy velem akarja csináltatni mert jókat hallott a munkáimról. Közben meg senkit nem ismert azok közül akiknek dolgoztam már. Szóval érted, nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!