Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megközelíthetetlen férfi. Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megközelíthetetlen férfi. Más is volt már így?

Figyelt kérdés
Egy új munkahelyen sikerült megismernem egy olyan pasit, aki kedves mindenkivel jól is néz ki, ámde titokzatos. Munkahelyi dolgokon kívül mintha nem érdekelne semmi. Így elég nehéz vele akar kommunikáció szintjére eljutni. Egyszer úgy erzem talán tetszem, máskor belemerül a munkájába. Ma azt gondoltam már el kell felejtenem én nem fogok kajtatni utána. Valakinek volt már hasonló. Ilyen kettősséggel meg nem találkoztam.
2018. júl. 6. 22:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nem túl nőies viselkedés és szerintem nyomulós is ráírni."

A legtöbb férfi nőiesnek találja, ha egy nő érett felnőttként viselkedik és nem egy kisgyerekként, aki várja a sült galambot a szájába. Az olyan nők, akik ezt a "nem nőies ráírni" szöveget mantrázzák, elég kevés férfi tartja nőiesnek.

2018. júl. 6. 23:43
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Valahogy jobban tetszik az a felállás, ahol a nőt hódítják meg és nem forditva.
2018. júl. 6. 23:46
 13/27 anonim ***** válasza:
60%

Hát könnyen lehet, hogy:

A) nem a hódítgatós fajta

B) foglalt

C) nem tetszel neki és/vagy nem érdekled

D) bátortalan

2018. júl. 7. 00:31
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
E) Xard le és mondj le róla végleg. :D
2018. júl. 7. 00:42
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Okos pasi ! Van élete/magánélete amit nem kever a munkával.Esélyed nincs szerintem,mert már adott volna jelet.
2018. júl. 7. 00:43
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"Valahogy jobban tetszik az a felállás, ahol a nőt hódítják meg és nem forditva."

Persze, hogy jobban tetszik, hogy nem kell valamiért megmozdítanod a kisujjad sem... Csak utána nem kell hisztizni sem, ha nincs eredmény vagy nem tartanak komoly nőnek.

2018. júl. 7. 01:41
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem is érdekel a pasi, ha ennyit se teszel meg érte.
2018. júl. 7. 01:45
 18/27 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem se te (a nô) írj rá és ezt most saját tapasztalatból írom. Lehet, hogy ez az itteni férfiaknak nem tetszik, de azoknál a férfiaknál, akiknél eddig én bepróbálkoztam ( nem csak 1-2nél) soha nem lett semmi...Lehet rá elméleteket gyártani, hogy miért, de szerintem a vannak férfiak jó számmal akik nem tudják fogadni a kezdeményezést/ vagy csak nem tetszettem eléggé...az is lehet.Az lenne butaság ha az ember nem tanulna a dolgokból, tapasztalatokból. Jeleket adni persze kell, honnan tudja a kiszemelted, hogy neki is bejössz? Ha viszont nem ad megközelíthetôségi felületet, azt nyílván okkal teszi..
2018. júl. 7. 04:48
 19/27 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell azt képzelni ,hogy ha odalibbensz egy véletlen pasihoz annak te tetszeni is fogsz.Lehet, hogy okád tőled csak udvariasan nem közli ezt veled ,hanem semleges témákról próbál beszélni.Meg mivel az egy munkahely ott munkával illene foglalkozni és nem üzekedni .
2018. júl. 7. 05:56
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként megsúgom neked, kedves kérdező, hogy a férfiak se szeretik az olyan nőket, akik egy kapcsolat kialakításában semmit nem tesz hozzá. Csak ül a nő és várja, hogy szájába repüljön a sült galamb. Az az égő, amit te csinálsz.
2018. júl. 7. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!