Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a neten megismert lány majdnem tökéletes, gyönyörű szemek, arc, szép dekoltázs de alatta igénytelenűl el van hìzva. Ráadásúl pár hete mozgás szegény életet él?
Minden megvan benne ami számomra egy nőben fontos. Falusi talpra esett lány aki muszájból a tyúkot is levágja. Szexről elméletben hasonlóan gondolkodunk...Neten van fent 6 képe,mindegyiken szép hosszú haj,szép picit pufók arc,gyönyörű szemek(kihúzva is azok,kihúzás nélkűl is) szolìdan kietett mellek.Exével is falun éltek onnan jártak be dolgozni a városba. Most egy nagyváros kellős közepén lakik minden egy karnyútásnyira,nem kényszerűl mozgásra. Házi munkát elvégzi,de ezen kìvűl várja az álom munkát. (Csak egy bizonyos múlti,csak 4 műszak,sok helyre felvennék oda pont nem-néha kamunak érzem a munka kedvét.).Írtam ,hogy falusi lány,anyukája nagyija se nagyon dolgzott. Vagyis nem volt munkahelye,otthon "dolgozott".
Tetoválás és szétlőtt fül mániás,nem jön be de manapság sok lány az. kompromisszum képes vagyok. DE!!!!Kűldött egy képet ami kicsit többet mesél mint akarta. Délután még alvós ruhában
..tehát a bérházi lakásból még nem lépett ki. (Abba főzött takarìtott?).Melltartó nélkűl domb völgy domb völgy domb völgy a felsőteste eléggé elfolyva. Gyereke nem lehet PCOS miatt.(rengeteg petefészek ciszta...)
Ismertem egy nőt, akinek volt két szép magas nővére-apukát örökölték el-, ő maga az anyukája igen hízékony alkatát örökölte. Van ilyen.
Teljesen másban nőttetek fel és ha már most ennyire látod a buktatókat, jobb búcsút mondani egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!