Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai nők, férfiak már alkalmatlanok igazi párkapcsolatra vagy házasságra?
"Ma is láttam pár fiatal szép lányt,de tudom jó sminkel meg ilyesmivel bárkiből lehet jó csajt varázsolni.Én nem tudom a mai csajok egyáltalán le mossák néha a sminket?"
Nem, a "mai lányok", ami NYILVÁNVALÓAN létezik így általánosságban, nem csak emberek vannak külön személyiséggel, hanem csak nemi masszák, amiben mindenki ugyanolyan, tehát nem mossák le a sminket, amúgy is, mindegyik ugyanúgy néznek ki alatta, miután amúgy is ugyanolyan mindenki ebben a csoportban. Ugyanúgy, mint a férfiak, így általánosságban, akik csak azt nézik, hogy egy nő mennyire szép, semmi mást. Ja, és a helyesírás szabályai sem érdekli a mai férfiakat, pl. téged sem.
# 41
Én leszarom a helyesírási mizériádat,tusom nem tökéletes de nem ettől leszek rossz ember.Viszont tisztában vagyok az ilyen téren létező netes kötekedőkkel.De én legalább be merem ismerni a hibáimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!