Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai nők, férfiak már alkalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nők, férfiak már alkalmatlanok igazi párkapcsolatra vagy házasságra?

Figyelt kérdés
Csak mindenhol azt látom,hogy pl egyre szebb nők/lányok vannak de alkalmatlanok párkapcsolatra vagy házasságra mindig újdonságot keresnek üldözik a szexet vagy sorolhatnám.Már sokaknak az is büszkeség meg nagy valami ha pár hónapos kapcsolatban benne vannak szinte úgy beszélnek mintha évtizedeket lehúztak volna valakivel,később meg el lépnek,de ugyan így sok férfi is pl ha csak a celeb világot meg nézzük xy mondja új barátnője van de már hanyadik??Szóval nem értem a mai világot nem sok értelmét látom se a szerelemnek se a kapcsolatoknak olyan mintha széthullana minden,bár valószínű sosem volt rendjén semmi sem.Én őszintén meg mondom irigylem azokat a párokat akik egy életet el tudnak tölteni egymással,tudom ritka meg majd írják többen is,hogy az is kamu meg ilyen olyan de én hiszek benne.

2018. júl. 3. 11:17
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

"Ma is láttam pár fiatal szép lányt,de tudom jó sminkel meg ilyesmivel bárkiből lehet jó csajt varázsolni.Én nem tudom a mai csajok egyáltalán le mossák néha a sminket?"

Nem, a "mai lányok", ami NYILVÁNVALÓAN létezik így általánosságban, nem csak emberek vannak külön személyiséggel, hanem csak nemi masszák, amiben mindenki ugyanolyan, tehát nem mossák le a sminket, amúgy is, mindegyik ugyanúgy néznek ki alatta, miután amúgy is ugyanolyan mindenki ebben a csoportban. Ugyanúgy, mint a férfiak, így általánosságban, akik csak azt nézik, hogy egy nő mennyire szép, semmi mást. Ja, és a helyesírás szabályai sem érdekli a mai férfiakat, pl. téged sem.

2018. júl. 4. 18:10
 42/42 A kérdező kommentje:

# 41

Én leszarom a helyesírási mizériádat,tusom nem tökéletes de nem ettől leszek rossz ember.Viszont tisztában vagyok az ilyen téren létező netes kötekedőkkel.De én legalább be merem ismerni a hibáimat...

2018. júl. 5. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!