Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai nők, férfiak már alkalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nők, férfiak már alkalmatlanok igazi párkapcsolatra vagy házasságra?

Figyelt kérdés
Csak mindenhol azt látom,hogy pl egyre szebb nők/lányok vannak de alkalmatlanok párkapcsolatra vagy házasságra mindig újdonságot keresnek üldözik a szexet vagy sorolhatnám.Már sokaknak az is büszkeség meg nagy valami ha pár hónapos kapcsolatban benne vannak szinte úgy beszélnek mintha évtizedeket lehúztak volna valakivel,később meg el lépnek,de ugyan így sok férfi is pl ha csak a celeb világot meg nézzük xy mondja új barátnője van de már hanyadik??Szóval nem értem a mai világot nem sok értelmét látom se a szerelemnek se a kapcsolatoknak olyan mintha széthullana minden,bár valószínű sosem volt rendjén semmi sem.Én őszintén meg mondom irigylem azokat a párokat akik egy életet el tudnak tölteni egymással,tudom ritka meg majd írják többen is,hogy az is kamu meg ilyen olyan de én hiszek benne.

2018. júl. 3. 11:17
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
90%

Én inkább azt nem értem, hogy téged miért érdekel ennyire, hogy mások hogy élnek vagy mire vágynak? Szerintem felnőtt emberek azt csinálnak, amit akarnak, ha nem vágynak kapcsolatra, akkor nem kell kapcsolatban lenniük. Most az, hogy eg neked tetszik vagy sem...már bocsi, de senkit nem érdekel.

Vannak olyanok is, akik már tiniként is csak kapcsolatban gondolkoztak és sosem voltak bulizósak, kalandozósak, de megint mások igen. És akkor mi van? Foglakozz a magad dolgával és keress olyat, aki ugyanarra vágyik, mint te. A világ nem fog miattad megváltozni.

2018. júl. 3. 11:48
 12/42 A kérdező kommentje:

# 3

Ok értem én ezt a harmincas kor felé keresik bla bla blált ez sem igaz teljesen viszont az a gáz,hogy több a válás mint az együtt maradó felek és most nem huszasokra gondoltam.

2018. júl. 3. 11:49
 13/42 anonim ***** válasza:
35%

Kapitalizmusnak van egy jó oldala is a verseny vagy az h mindig jobbra kell törekedni h versenyképes legyél. Külsőleg igényesnek belsonek sokszinűnek,

Régen nem volt anyagi gond. Kényes önző narcisztikus emberek se ennyien. Ma viszont vannak rengetegen. Úgyhogy ha vki párt akár választani magának jó ha megnezi mihez köti le magát! Lehet az illető aranyos meg szerethető, de ha lusta vagy nem törekszik pénzt eliteremteni akkor a másik a csorosaghoz szenvedeshez köti le magát, vagy h nem sportol vagy igénytelen magára vagy ha önző akkor ahhoz köti le magát h az mindig megbantja paraszt módon viselkedik vele. Résen kell lenni.

Alt a rózsaszín ködben a negatív dolgok figyelmen kívül maradnak.

Nyilván senki nem tökéletes. Amire a kapitalizmus nem tanít meg az h legyél rugalmas és vállalj be nehéz dolgokat amikor szükséges be szívásnak vedd hanem annak h helyt kell allnod. De tudni kell h hol a határ, mert ha túl sokat eltursz a másiktól akkor az baleksag és csak a negatív tulajdonságanak adsz teret!

:) kössetek fel a gatyatokat!

2018. júl. 3. 11:51
 14/42 anonim ***** válasza:

#3 Az auto-correct nagyon bezavart:(

Amúgy hány éves vagy?* <- ezt szerettem volna írni

2018. júl. 3. 11:52
 15/42 anonim ***** válasza:
34%

Oké, csak azt ne felejtsd el, hogy így a fehér ember már elkezdte a sírját ásni. Lehet itt mutogatni hogy a régi világ milyen képmutató volt stb. Miért a mai milyen? Kizárólag csak a külsőség számít. Aztán amikor teljes országrészek, néptelenednek el, vagy az ottani lakosság minősége a béka s*gge alatt van, amikor már csak a segélyeseket kell eltartani, amikor normális családmodell nélküli kósza lelkekkel lehet "ismerkedni", akkor mit vársz a jövőtől? Totálisan az játszódik le másodszor is, ami Róma bukásakor volt, csak modernebb változatban. Egészségtelen családok, szabadosság, a "nekem mindent lehet" életfilozófia, egoizmus...stb.

Ha régen annyira rossz volt, csak kényszerből házasodtak, akkor hogy van az, hogy normálisabb értékrendű emberek éltek akkoriban? Anyám nem érdekből ment hozzá apámhoz. Sőt, nem is tudok olyanról, hogy a környezetemben így lett volna... Persze a mai lányok és a pénzes hapsi csak urban legend. Akkor születtek gyerekek ma meg már alig. Szép kilátások b+.

2018. júl. 3. 11:54
 16/42 A kérdező kommentje:

# 14

Kicsivel harminc felett.

2018. júl. 3. 11:57
 17/42 anonim ***** válasza:
96%

Mit érezne a kis zavart lelked, ha sok nő vagy férfi akár lemondana bármiféle kapcsolatról (szexkapcsolatról is egyaránt) és egyedül éldegélne szerelem nélkül? Szerintem sok ember tök jól meglenne így is. Tehát tudatosan eldöntenék, hogy köszönik szépen, nem kérnek ebből. Nem hinném, hogy ettől széthullana minden. Nem párkapcsolat körül forog a világ.

Miért van olyan érzésem, hogy téged inkább az alkalmi/szexkapcsolatok létezése zavar? Ha nem lennének ilyen újdonság keresések (sem), boldogabb lennél?

2018. júl. 3. 12:00
 18/42 anonim ***** válasza:
25%
Remélem dugájába dől ez a társadalom és valaki megnyomja a rakéta indító gombot. :D
2018. júl. 3. 12:14
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

Kezdem azt hinni, hogy akik korban megfelelőek lennének hozzám (2-3 naptól-10 év korkülönbség), azok javarészt alkalmatlanok hosszú távú kapcsolatra, vagy aki alkalmas, már évek óta házas, pedig "csak" 24 éves vagyok, nem 34.

Nők közül is egyre inkább karriert építenek, vagy 40 éves korukig buliznak, pasiknál már régebb óta ez a tendencia, amióta társadalmilag elfogadottá vált a válás.

2018. júl. 3. 12:34
 20/42 A kérdező kommentje:

# 18

Szerintem erre nem sok esély van jelenleg.

2018. júl. 3. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!