Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai nők, férfiak már alkalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nők, férfiak már alkalmatlanok igazi párkapcsolatra vagy házasságra?

Figyelt kérdés
Csak mindenhol azt látom,hogy pl egyre szebb nők/lányok vannak de alkalmatlanok párkapcsolatra vagy házasságra mindig újdonságot keresnek üldözik a szexet vagy sorolhatnám.Már sokaknak az is büszkeség meg nagy valami ha pár hónapos kapcsolatban benne vannak szinte úgy beszélnek mintha évtizedeket lehúztak volna valakivel,később meg el lépnek,de ugyan így sok férfi is pl ha csak a celeb világot meg nézzük xy mondja új barátnője van de már hanyadik??Szóval nem értem a mai világot nem sok értelmét látom se a szerelemnek se a kapcsolatoknak olyan mintha széthullana minden,bár valószínű sosem volt rendjén semmi sem.Én őszintén meg mondom irigylem azokat a párokat akik egy életet el tudnak tölteni egymással,tudom ritka meg majd írják többen is,hogy az is kamu meg ilyen olyan de én hiszek benne.

2018. júl. 3. 11:17
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

# 29

Hol olvastad,hogy az összes???

2018. júl. 3. 14:17
 32/42 anonim ***** válasza:
32%

Teljesen mindegy mit mond az egyén! A lényeg az, hogy nem születik elég gyerek, mármint a minőségi kategóriából. Tényleg, le is kell sz*rni, mert a mi életünk már jó úgy, ahogy van.

Aki meg azt mondja, hogy csak a szülő tehet mindenről, az gondolom még maga is gyerek. Fontos a szülői minta, de mivel a legújabb generáció már netfüggő, így sokkal nagyobb hatással van rá a napi 16 óra szociálmédia, mint a 3 órás szülői felügyelet.

2018. júl. 3. 14:39
 33/42 A kérdező kommentje:

# 29

Nem mindenkinek van csontváz a szekrényében,ok most akiket írtál úgy voltak,hogy csak egymásra maradtak vagyis meg szokták egymást,de még ha ritka is van olyan aki nem ilyen hanem tényleg szeretik egymást nem csalják egymást veszekedések meg minden normális kapcsolatban vannak mert szerintem az a gyanús ha nincsen.Csak a megoldás ami nem mindegy,hogy valaki meg akarja e oldani a konfliktust mert szereti a másikat és kitartó vagy fogja magát és egy egy tényércsörömpölés után kitölti valahol a dühét ahelyett,hogy megoldaná vagy kompromisszumot keresne,pl a megcsalás téma is ide tartozik.

2018. júl. 3. 14:41
 34/42 A kérdező kommentje:

# 32

Mondjuk én már nem csodálkozok,7,5 milliárd ember az rengeteg felhígult az emberiség ez van.

2018. júl. 3. 14:42
 35/42 anonim ***** válasza:
33%
Nincsenek szebb nok, de egyre tobb ostoba ferfi es ni van.
2018. júl. 3. 15:04
 36/42 anonim ***** válasza:
92%
A ma embere nem kényszerül rá, hogy a házasságnak nevezett gazdasági és társadalmi bástyával védje meg önmagát és értékeit, biztosítsa a napi megélhetését, ennyi.
2018. júl. 3. 15:37
 37/42 A kérdező kommentje:

# 36

Hát ne haragudj de elég gáz ha valaki a házasságot kényszernek éli meg,ne házasodjanak akkor mert akkor legalább annyi válás se lenne.

2018. júl. 3. 16:29
 38/42 anonim ***** válasza:

Úgy beszélsz, mint valami nyugger... Mert mit gondolsz, régen más volt? Hát rohadtul nem, sőt! Félrekefélés stb. 50 meg 500 éve is ugyanúgy volt, csak akkor nem volt elfogadott a válás, na meg persze anyagi és társadalmi okokból tizenévesen meg kellett házasodni, ha tetszik, ha nem. A házasság és a monogám párkapcsolat már a kezdetekkor se működött, a mai kor, ahol már nem kell kényszerből együtt lenni senkivel (többnyire), csak rávilágít erre. Annyiban igazad van, hogy az emberek sokszor nem gondolják meg, kivel jönnek össze, na meg ha elmúlt a szerelem, úgy dobják el a kapcsolatukat, mint egy használt rongyot (elég csak megnézni, hogy ezen az oldalon milyen válaszok születnek ebben a témakörben... elkeserítő). Na meg a kommunikáció sem az emberek erőssége, elöbb kérdezik meg itt, hogy vajon mit gondol a társa, mint hogy magával az illetővel megbeszélné.

Ja, és nincsenek szebb nők, photoshop meg effektek meg filterek vannak, na meg töménytelen mennyiségű smink.

2018. júl. 3. 17:01
 39/42 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság nem a válás a probléma,hanem az,hogy rengeteg ember felületes kapcsolatot ápol és utána azt folytatja házasság formájában,ami egy darabig működik,aztán amikor jobban megismeri a párjukat rájönnek,hogy nem passzolnak.
2018. júl. 4. 00:02
 40/42 A kérdező kommentje:

# 38

Ma is láttam pár fiatal szép lányt,de tudom jó sminkel meg ilyesmivel bárkiből lehet jó csajt varázsolni.Én nem tudom a mai csajok egyáltalán le mossák néha a sminket?

2018. júl. 4. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!