Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai nők, férfiak már alkalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nők, férfiak már alkalmatlanok igazi párkapcsolatra vagy házasságra?

Figyelt kérdés
Csak mindenhol azt látom,hogy pl egyre szebb nők/lányok vannak de alkalmatlanok párkapcsolatra vagy házasságra mindig újdonságot keresnek üldözik a szexet vagy sorolhatnám.Már sokaknak az is büszkeség meg nagy valami ha pár hónapos kapcsolatban benne vannak szinte úgy beszélnek mintha évtizedeket lehúztak volna valakivel,később meg el lépnek,de ugyan így sok férfi is pl ha csak a celeb világot meg nézzük xy mondja új barátnője van de már hanyadik??Szóval nem értem a mai világot nem sok értelmét látom se a szerelemnek se a kapcsolatoknak olyan mintha széthullana minden,bár valószínű sosem volt rendjén semmi sem.Én őszintén meg mondom irigylem azokat a párokat akik egy életet el tudnak tölteni egymással,tudom ritka meg majd írják többen is,hogy az is kamu meg ilyen olyan de én hiszek benne.

2018. júl. 3. 11:17
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Isten igazán ezt a kiélem az életemet nem értem,mert ok,hogy kiéli valaki magát meg ilyen olyan élmények,aztán mikor meghal meg törlődik az egész.
2018. júl. 3. 12:37
 22/42 anonim ***** válasza:
36%

A tyúk és a tojás esetéhez hasonlóan felmerülhet a kérdés hogy:

1. Azért nem tartósak a házasságok mert társadalmilag elfogadottá vált a válás.

2. Vagy azért ilyen gyakori és vált társadalmilag is elfogadottá a válás mert a mai kor amiben élünk, alkalmatlan az életen át kitartó házasságra.

Én a 2. variációra tippelek. Ahogy a szingli életmód vagy a későn történő házasság is a 2. pontban leírt okok számlájára írható.

2018. júl. 3. 12:47
 23/42 anonim ***** válasza:
96%

Mert az, hogy egyvalaki mellett leéled az életed, nem ugyanúgy kitörlődik, miután meghalsz? Ez aztán a gondolatmenet..

Amúgy annak semmi értelme, hogy valaki kapcsolatban/házasságban legyen, mikor nemis vágyik rá. Akkor minek úgy mégis? Hogy boldogtalanul élje le az életét, de legalább neked megfeleljen? Társadalmilag előírt úton élni az igazi boldogtalanság, a boldogság annyi, hogy úgy éled az életed, ahogy neked jó. Csak el kéne fogadnod, hogy ez mindenkinek mást jelent.

2018. júl. 3. 12:48
 24/42 anonim ***** válasza:
36%

Az a kérdés h egy szép párkapcsolat miért nem jó nekik?

Nagy félelem húzódik meg a háttérben? Mégis miért akarna ha a szüleinek is szr volt a házassága és csupa kötelesség.

2018. júl. 3. 12:57
 25/42 anonim ***** válasza:
74%
Na meg kishituek. Úgyse fog működni úgyis megcsalas erre fokuszalnak. Nem bíznak. Negatív a hitrendszeruk. Nem érzik úgy h nehéz helyzeteket kezelni tudnának.
2018. júl. 3. 12:58
 26/42 anonim ***** válasza:
93%

Az elmúlt korokhoz való nosztalgiázás mellé ajánlom, avagy a boldog házasság:

https://www.youtube.com/watch?v=4v3upk2KuZo

Bár nem éppen az van benne előtérben, de van benne egy rész, mikor a bácsi mesél, hogy kb. rajtakapta a feleségét mással, de inkább nem foglalkozott vele, szépen éldegéltek tovább egymás mellett. Nem igazán van szó idilli boldog házasságról, csak emberek egymás mellett élnek évtizedekig. Szóval lehet "bezzeg régenezni", de igazából semmi sem változott, csak most nyíltan felvállalják azt, amit régen nem mertek az emberek, meg kihasználják, hogy kereshetnek olyat, aki mellett tényleg boldogok, nem csak évtizedeket leélnek valaki mellett, mert "ez jutott".

Másrészt nem tudom milyen körökben forogsz, én azért ismerek jópár embert (férfit és nőt is), aki inkább komolyan elköteleződne valaki mellett, ami nem egyenlő azzal, hogy leállnak azzal, aki éppen akad és ugyanaz a célja a kapcsolattal, hanem olyat szeretnének, akivel tényleg jól érzik magukat.

2018. júl. 3. 12:59
 27/42 anonim ***** válasza:
94%

Számomra az a rohogcseges h pont az a korosztaly szidja a fiatalokat akik felneveltek őket!

A saját kölyket szidja, holott ő mutatott szr mintára ő nem tanította meg hogy legyen kedves aranyos odaado partner. Muhaha Muhaha

2018. júl. 3. 13:04
 28/42 anonim ***** válasza:
91%
Jó tudom h ilyenkor jön h szidják a médiát h amiatt lett hülye a gyerek. Persze! Lófszt!
2018. júl. 3. 13:06
 29/42 anonim ***** válasza:
82%

Ezt így kijelenteni, hogy az összes mai férfi, nő alkalmatlan lenne ilyesmire, hülyeség. Te is szelektíven látsz, nyilván egy felszínes celeb vagy egy láthatóan kikent-kifent partimaca nem lesz a férjek, feleségek gyöngye meg ultrakonzervatív köténykés háziasszony. De azért ezeken a kategóriákon kívül is vannak emberek.

Plusz azért az, hogy vkinek több kapcsolata van, nem feltétlen jelenti, hogy ő alkalmatlan lenne, az is lehet, hogy csak jól befürdött a választásaival. Nekem is van pl. egy ismerősöm, akinek volt már 5 párkapcsolata - elég közeli ismerős, ismertem a párjait is, merem kijelenteni, hogy nem ő volt alkalmatlan, hanem vagy a másik fél, vagy már alapvetően azért jöttek össze a nővel, mert "legyen egy fix punit b...ni, ameddig nem találok olyat, aki vékonyabb". Illetve az, hogy egy életet el tudsz-e vkivel tölteni, mindig két emberen múlik... az, hogy az egyik alkalmas, de a másik nem, ideális esetben szakítással végződik.

A környezetemben amúgy rengeteg hosszú távú, harmonikus kapcsolat van. Egyik barátnőm 10 év járás után most házasodott meg, a másikék 5 éve együtt, a harmadikék szintén 5 éve együtt és házasságot terveznek. Én is 6 éve vagyok együtt a párommal, nekem ő volt az első, és egyelőre nem szándékozom lecserélni :). Szóval a szándék megvan sok helyen, és nem 3havonta váltogatják a partnereiket. Persze azért akadnak olyanok is, akik már nem az elsőt fogyasztják, de a közvetlen környezetemben az a kisebbség, aki mondjuk már a 10. partnerét fogyasztja. Inkább 2-3 komoly kapcsolat után a 3., és az esetek többségében érthető okokból szakítottak az előző partnereikkel. Megváltozott az illető, elhanyagolta, kiderült, hogy mégsem akar házasságot, pedig beígérte, drasztikusan lecsökkent a szex és mások az igények, gyerekvállalásról nem egyezett a véleményük stb.

Illetve azt hozzátenném, hogy régebben sem volt sokkal több ember, aki alkalmasabb lett volna házsságra. Csak akkoriban kinézte magából a társadalom azt, aki fiatalon nem házasodott meg és nem maradt házasságban élete végéig. Az, hogy közben a férj hány útszéli macával csalta a feleségét meg hogy hempergett az asszonyka a szénaboglyán a szomszéd lovásszal, az mindegy. Vagy hogy közben majd' beleőrült az illető abba, hogy szeretettelen házasságban élt.

Persze, ha időseket kérdezel, időközben megszokják egymást meg a végén egymásra vannak utalva, és akkor az idő megszépít mindent. Én is néztem pl. apu nagybátyjáékat, hogy milyen helyes idős házaspár... aztán így kiestek a csontvázak a szekrényből, hogy hogy veszekedtek, hárpiáskodtak folyton régen meg hogy csalták egymást keresztbe :D.

De pl. nagypapám '60-es években elvált a nagyanyámtól, akin akkor jelentkezett az elmebaj, de nem volt hajlandó elmenni doktorhoz és már nagypapám meg anyum egészségét veszélyeztette... azt ne tudd meg, akkor mit kapott a rokonságtól, hogy nem rendes ember, szenny alak meg hasnlók. Pedig leginkább csak a lányát védte.

2018. júl. 3. 13:21
 30/42 anonim ***** válasza:
77%

A gyerek elsősorban a szülőtől tanul. A szüleitől les el szinte mindent. Ha azt látja hogy a szülei házassága nem felhőtlen, akkor a gyerek nem fog vágyni házasságra. Csak arra fog vágyni és azt fogja lemásolni és megvalósítani amiről azt tapasztalta hogy a szüleinek is boldogságot és sikert hozott. Ez nem csak a házasságra igaz hanem minden másra is.

És a szülő hiába játszaná meg a gyerek előtt hogy a házasságuk milyen boldog. Nem fogják tudni a gyereket becsapni.

2018. júl. 3. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!