Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs egy normális lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy normális lány sem?

Figyelt kérdés

Mindnek van valami baja.

Sir a volt exe utan. Vagy pl nem tudja mit akar. Vagy tudja mit akar, de megsem. Aztan kozli velem...en meg az idomet pazaroltam. Van tobb ezer alternativa.

Pl az is, hogy mi a joistentol lettek ilyen bekepzelt flegmak a mai nok?

De tenyleg. Nem sirankozasbol irom...pusztan kerdezem.....mi tortent a nokkel?

Miert lettek ennyire flegmak?

Es mar en is kezdek flegma lenni. Tegnap jottem haza...oke-oke...na....de akkor is, nekem mar ez is nagy szo (mivel mar egy eve egyedul vagyok es nem nagyon neznek meg a lanyok) de tegnap egy cigany anyuka rendesen megnezett...jo alakja volt, meg nem volt leamortizalva, olyan 18-20 koruli lehetett, nezett...en meg direkt flegmasagbol undorral elneztem...olyan flegmasan.

Nah...egy ev alatt ennyi elmenyem volt. Mert valahogy mind flegmakat fogok ki, a foldre nem lepnek. Nem tudom miert van ez.

Eddig altalaban kedves, aranyos lanyokkal volt dolgom.

De egy eve lett vege a kapcsolatomnak.

Es egy eve valahogy az isten hatvanyozottan ver engem.

Az ilyen nokkel.

A kerdesem a kovetkezo lenne.

Fiuk! Ti is talalkoztatok mostanaban ilyen lanyokkal? Akik flegmak es bekepzeltek? Vagy csak en fogom ki oket?

#flegmaság #bekepzeltség
2018. júl. 3. 01:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo, hogy normalis legyen. A szo melyebb, valodi ertelmeben nem errol van szo. Nincs olyan ember aki 100-ig normalis. Mindenkinek van valami baja, mindenkinek van egy “keresztje”. Ami normalis.

Maradnek a kaptafanal. Legyen oszinte, egy szo, egy tulajdonsag, de sokkal tobb erteket hordoz magaban szerintem mint mas tulajdonsagok. De ide sorolnam meg az erettseget, ismerje magat, ismerje fel az erzelmeit, ne legyen az mint amit irtam, “hogy boccs, erzek valamit, de nem tudom mit”.

Tombositve, kedvesseg es osznteseg....nekem ennyi eleg lenne, ha ugy indulna egy ismerkedesem, hogy kozli velem “nah..figyelj te fa**z, egy bekepzelt, flegma kocsog vagyok, ha igy is akarsz ismerkedni velem akkor hajra” (mert kb mindegyik tudta magarol, hogy ezzekkel a negativ tulajdonsagokkal rendelkeznek csak). Es akkor en is tudnam, hogy nem bennem van a hiba, mert mar en vagyok kb a 66. fiu nala aki “felsul”/nem viseli el a “ridegseget/flegmasagot”, akivel igy viselkedik.

Szoval szerintem nincsenek nagy igenyeim.

Volt olyan is mar, hogy irtam egy lannyal kb 1 honapig. Kb 0-24-ben. O is irta, hogy nagyon jo velem irni, ismerkedni, telefonon is beszeltunk, de az elso 2 hetben kb akkora barom volt velem, hogy az leirhatatlan. De gondoltam...”na jo, van idom, van energiam, kitelik az idombol, “torjuk meg a jeget” lassuk kialakul-e valami idovel”. Ket het utan megtort a jeg, kedvesebb lett, ugymond finomabb....erdeklodobb....aztan mar olyan sokat kerdezett meg irt, hogy en is ereztem, hogy “na igen, ez az, ilyenre vagyok”.

Felvetettem a talalkozast, o is szeretett volna talalkozni velem. De a talalka elott egy nappal, kozli velem, hogy “bocsi, ne haragudj, de nincs eleg onbizalmam talalkozni veled”, aztan odacsapja meg ezt is, “igazabol meg nem volt baratom, eppen ezert, mert onbizalmam nulla es sosem jutok el a talalkozasig, de ezt mar akkor tudtam, amikor elkezdtelek megkedvelni, tudtam, hogy nem lesz onbizalmam talalkozni veled”. Jol van, ez meg a jobbik fele, mert legalabb leirta a vegen az okot.....es az elejen nagyon rohadek volt velem.... De ugye az oszinteseg, ha tudta az elejen, hogy nem mer talalkozni, akkor miert nem irta le, miert kellett huznia az agyamat egy honapig.

Ezen felbuzdulva, ismerkedtem tovabb, de ez a “torjuk meg a jeget” masnal nem jott be, hiaba voltam megerto es elfogado, kedves....nem tort semmifele jeg, mert a szemelyiseguk volt ilyen visszataszito.....amit kesobb onmaguk is bevallottak.

Szoval...merem remelni, hogy csak szerencsetlen vagyok most es ilyen “defektes” lanyokkal hoz ossze a sors.

Es ez most nem valami ujkori tarsadalmi “betegseg/allapot”, hogy a lanyok ilyen felvar flegmak lettek. Persze ferfiban is vannak “kutya” emberek, akik utan kb kopni lehetne, en nem azt irom, hogy csak a nok ilyenek, en csak tapasztalom, hogy eddig....csak ilyen lanyokat talaltam. Ezalatt az egy ev alatt.

2018. júl. 3. 14:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Én azokat nem értem, akik egyszerre várják el, hogy egyenlőnek tekinsék őket, és hogy a párjuk náluk jobb helyzetben legyen ilyen vagy olyan szempontból. Most ha jobb helyzetben van (gazdagabb, tanultabb stb.), akkor miért lennének egyenlőek?
2018. júl. 3. 14:35
 23/27 A kérdező kommentje:

Azert mert egy par, minden teren egyenlo. Meg...amugy is...nem a diploma, meg a jo munkahely, jo fizetes teszi az embert...sokkal fontosabb, hogy hogyan viselkedik az ember egy masik emberrel. Ha valaki tobbnek erzi vagy hiszi magat a masiknal...ott szerintem pszichologiai problemak vannak.

Pl most van egy tok jo munkam, jo fizetessel, epp gyujtok egy luxusautora, ami nem egy olcso mulattsag, de most en ettol miert ereznem tobbnek magam a masiknal.

Ezt sosem ertettem az emberekben.

2018. júl. 3. 14:59
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember kevés van. Férfiből, nőből is.

Én is tudnék írni a férfiismerőseimről ilyeneket. Hogy az exe / a helyi csittifitti díszk...a után rinyál, de azért hülyít más lányt azzal, hogy szereti, hogy legyen alatti puni. Anyuka irányítja. A normális nőkön veri el azt, hogy beválogatott előtte (a gyógyszertárba nem megy el gyógyszerért a nőjének, ha beteg, mert Pláza Petra előtte kifosztotta, kb). Még a lány tanáraira, unokatesóira is féltékenykedik. Kamuzik arról, seftel-e, cigizik-e. Behülyíti a nőt, hogy majd elveszi feleségül, mikor esze ágában sincs, pedig kummant...

Meg kell találni az értelmeset, és nem azokat büntetni emiatt, akik nem tehetnek erről, pl. a cigány anyukát. Mert a nők nem kollektív egész, a másik nő cselekedeteiért nem felelősek.

2018. júl. 3. 17:00
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

"Behülyíti a nőt, hogy majd elveszi feleségül, mikor esze ágában sincs, pedig kummant..."

Mondjuk az a nő, aki attól teszi függővé az életét, hogy valaki elveszi-e feleségül vagy sem, az megérdemli...

2018. júl. 3. 17:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Valami hasonlót akartam írni, mint a 24-es. Annyi, de annyi selejtes gyökér állat férfit ismertem már életemben, de soha nem jutott eszembe, hogy mind hülye. Olyan sztorikat tudnék mesélni, szégyellnéd magad, hogy te is férfi vagy. Kit érdekelnek a hülyék? Értelmesekkel foglalkozz.
2018. júl. 3. 17:56
 27/27 anonim ***** válasza:
53%

Mert ha én annak az embernek a felesége akarok lenni, akivel készülök leélni az életemet, az nincs rendben? Vagy újabban már ciki házasodni?

2018. júl. 3. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!