Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy állítottak valamit a parodról és te kételkedni kezdtél benne, hogy őszinte volt veled?
Figyelt kérdés
Ezután mennyire biztal benne..2018. júl. 2. 19:30
1/4 anonim válasza:
Először utána jártam. És Én konkrétan megkérdeztem a páromat.
2/4 anonim válasza:
Volt. Bíztam benne utána is, de azért megkérdeztem, hogy mit gondol, az illető aki ezt mondta róla, mire alapoz és miért mond ilyesmit stb...
Szóval megbeszéltük. De nem bizalmatlankodtam, tudjuk mindketten, hogy ha valami sumákság egyértelműen kiderül, többet nem lát, addig meg mindent meg lehet beszélni velem.
3/4 anonim válasza:
Igen volt. Bíztam a társamban, nem foglalkoztam a dologgal, de utólag kiderült, hogy nagyon rosszul tettem. Hamarabb is megszabadulhattam volna tőle.
4/4 anonim válasza:
A bizalom a kapcsolatunk alapja, úgyhogy ha hallottam is volna valami necceset róla, előbb vele beszélném meg, hadd magyarázza el az ő szemszögéből, mielőtt bármit ítélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!