Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret engem? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret engem? Van okom kételkedni?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja vagyunk együtt a párommal, de a volt barátnője, akivel fél éve szakítottak, bekavar. A csaj dobta a a barátomat, mert azt hitte, hogy megcsalja, persze nem. Atán összejött velem, minden nagyon jól alakult, de nemrég derült ki, hogy megkereste a csajt azóta, és abban az üzenetben engem teljesen letagadott, azt mondta nincs barátnője, egy másik üzenetben pedig azt írta neki, hogy nem én vagyok neki a nagy ő, de csak azért mert nála ilyen nincs. Aztán egyszer találkoztak is, amit nekem nem mondott, de nem volt semmi, csak moziba voltak, meg elolvastam a facebookját, és egy ideig még kereste a csajt, de csak szakkérdésekkel kapcsolatba (semmi érzelmes dolog, semmi).

A csaj végül bevallotta neki, hogy hiányzik neki, de a barátom mondta neki, hogy van barátnője, és zárja le végleg, a csaj pedig mondta, hogy jó.

Azért is aggódok, mert fent volt a tinderen is álnéven, de azt mondta, hogy már nincs. Én 20 vagyok a barátom pedig 25. Nagyon szeretm, ugye ő is szeret engem?

2016. okt. 19. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Honnan vagy te olyan jól informált hogy biztos vagy benne hogy ezek igazak?

2. Milyen jogon mersz te a másik fb-ben turkálni engedély nélkül?

Ennek a kapcsolatnak semmi értelme! Se részéről se részedről!!

2016. okt. 19. 23:02
 2/9 indes válasza:
100%
Nos a történetből leszűrve elég hazudós lehet a fiú, szóval nem hinnék el szinte semmit,az meg ,hogy letagad jesus. Dobd ki a francba, amíg ilyen fiatal a kapcsolat.
2016. okt. 19. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Én akkor dobtam volna màr akkor mikor moziban voltak és megmondtam volna neki hogy menjen az exéhez !Legyenek boldogok !Én összesem jöttem volna vele 5hónap az kevês !
2016. okt. 19. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Màsik az hogy az ex csaja dopta mert ràjött hogy csalja de sztem veled csalta meg de csak a baràtod jobb színben akarta magàt feltüntetni hogy mennyire hűséges !Az nem hűséges aki titokban az exével talàlkozik neked meg beadta hogy szakitottak sztem az sem igaz !Sztem téged is meg fog csalni és majd a következő csajnak is ezt fogja mondani hogy te doptad mert azthitted hogy ő megcsalt ami sztem igaz is amit leírtàl !Előző voltam!
2016. okt. 19. 23:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Milyen 5 hónapra gondolsz? Amúgy meg láttam, hogy a csaj dobta, mert facebookon történt. Mindent a facebook üzenetekből tudok.
2016. okt. 19. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én komolyan nem értem, ezek után még az a kérdés, hogy van-e okod kételkedni? Miért? :D
2016. okt. 20. 00:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Hat, te jo hulye vagy, mar ne is haragudj :'D. A faszi konkretan melletted randizgat az exevel :D.
2016. okt. 20. 09:47
 8/9 A kérdező kommentje:
De nem randizgat, egyszer voltak moziba, azt is a csaj kezdemébyezte. Utána pedig csak barátilag írt neki. Meg szerintem én azért jobban nézek ki, meg fiatalabb is vagyok a csaj már 27 én meg még csak 20.
2016. okt. 20. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Neha azt kivanom barcsak ferfi lennek. Akkor en is igy hulyitenem a fehernepet. Nem mintha nehez dolgom lenne :"D. Kerdezo, nyisd ki a szemed, es hasznald az agyadat, mert teged epp ugy b**sznak at azon a bizonyos palankon, ahogy csak nem szegyellik.
2016. okt. 21. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!