Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret engem? Van okom kételkedni?
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt a párommal, de a volt barátnője, akivel fél éve szakítottak, bekavar. A csaj dobta a a barátomat, mert azt hitte, hogy megcsalja, persze nem. Atán összejött velem, minden nagyon jól alakult, de nemrég derült ki, hogy megkereste a csajt azóta, és abban az üzenetben engem teljesen letagadott, azt mondta nincs barátnője, egy másik üzenetben pedig azt írta neki, hogy nem én vagyok neki a nagy ő, de csak azért mert nála ilyen nincs. Aztán egyszer találkoztak is, amit nekem nem mondott, de nem volt semmi, csak moziba voltak, meg elolvastam a facebookját, és egy ideig még kereste a csajt, de csak szakkérdésekkel kapcsolatba (semmi érzelmes dolog, semmi).
A csaj végül bevallotta neki, hogy hiányzik neki, de a barátom mondta neki, hogy van barátnője, és zárja le végleg, a csaj pedig mondta, hogy jó.
Azért is aggódok, mert fent volt a tinderen is álnéven, de azt mondta, hogy már nincs. Én 20 vagyok a barátom pedig 25. Nagyon szeretm, ugye ő is szeret engem?
1. Honnan vagy te olyan jól informált hogy biztos vagy benne hogy ezek igazak?
2. Milyen jogon mersz te a másik fb-ben turkálni engedély nélkül?
Ennek a kapcsolatnak semmi értelme! Se részéről se részedről!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!