Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Parommal nem regota vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal nem regota vagyunk egyutt de ugy erzem hogy mar nem szeret. Mit tegyek hogy ez valtozzon es olyan legyen mint az elejen?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, nincs értelme.
2016. okt. 14. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Igyekeznek kideriteni, hogy van -e valamilyen külsö tenyezöje a valtozasnak. Leterhelt -e a parom, kudarcelmeny erte vagy ehhez hasonlo. Akkor igyekeznek mellette allni, de valahogy el is varnam, hogy megossza velem...

Valoszinübb sajnos az, hogy az elejen igyekezett, amig össze nem jöttetek, aztan meg egy ideig tartott az ujdonsag varazsa, most pedig igazi önmagat mutatja. Ez nem feltetlenül szandekos es nem jelenti azt, hogy ne szeretne, ellenben nem annyira, amennyire te remeled.

Ha ez a helyzet, en nem vesztegetnem az idömet. Nekem a szerelemröl es egy tartos kapcsolatrol mas elkepzeleseim vannak. Termeszetes, hogy idövel a szenvedely alabbhagy, de idealis esetben egy melyebb lelkitarsi összetartassa alakul. Ha ennek az eselyet nem latom, inkabb elöbb, mint utobb szabadda tennem magamat.

2016. okt. 14. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolat intenzívebb az elején, amikor a felek még meg akarják hódítani a másikat.

Valószínűleg te is kevesebbet adsz már bele.

Na ilyenkor kell elkezdeni tudatosan a kapcsolatért, nem csak várni a csodát. És tudatosítani, hogy ha a fejedre állsz, akkor sem lesz már soha olyan, mint az elején. Másmilyen lesz. Nem jobb, nem rosszabb, hanem más.

2016. okt. 14. 12:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Furcsa mert veszekedni egyatalan nem veszekszunk.csak mindig massal can elfoglalva...marmint nem mas szemellyel csak eppen a horgaszat vagy az edzes.ezzel semmi gond nem is lenne ha ram is lenne ideje.minden este ugy fekszek le melle mint az elso napon folyamatosan simogatom mig el nem alszik mert imadja.mindig valamivel probalok a kedvebe jarni...tamigatom a horgaszatot is mert eljarok vele veszek neki hozza dolgokat.de o sehova nem.jon velem
2016. okt. 15. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem a helyzeted, kérdező :(

Nálunk ugyanez, csak neki a sz@r gép -.- a játék..

Mondtam is neki, úgy érzem elhanyagol, testileg, lelkileg mindenhogy. Meg hogy nem szeret, nem kíván stb. Szex is ritkább, meg minden, csak az összebújás, sima ölelés, spontán puszi, szeretgetés..... mondja, hogy ez nem igaz, szeret stb.. -.- aha.. :( lassan 2 éve leszünk együtt, 1 éve együtt élünk...

2016. okt. 15. 15:58
 6/9 A kérdező kommentje:
En is emlitettem mar higy nekem ez igy nagyon nem oke...azt mondta valtoztat de azota se tortent semmi...egyre elkeseredettebb vagyok ez miatt...mert tenyleg tamogatom mindenben amit kitalal meg segitek is neki amibe csak tudok...sit rengetegszer kozeledek is hozza akkor nem tol el magatol meg nem viselkedik hidegen velem de o nem kozeledik nem bujik ugy mint az elejen meg nem toltunk egyutt idot szinte semmit...jo persze a lakasba egyutt vagyunk amikor meg jon munkabol de semmi program vagy csak egy itthon ulos filmezos osszebujos napot sem toltunk egyutt...es ez mar kedz kiabrandito lenni pedig nagyon szeretem...remelem nalatok jobbar fordul a dolog!!
2016. okt. 16. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Én viszont kívánom Neked! :)

Lehet, hogy mostanában túl sokat dolgozik, vagy változottt valami az életében, amitől szerinted így viselkedhet?

2016. okt. 17. 16:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem sokkal dolgozik tobbet...pontosan 2oraval...mas meg nem.tortent.

Furcsa nekem az hogy eddig konyorogtem neki hogy mozduljunk ki toltsunk idot egyutt nem kell penzt kolteni csak setaljunk egyet a parton vagy valami...mindig azt mondta hogy faradt meg nincs kedve...aztan megjelent az unokatesoja h menjunk el veluk horgaszni elmentunk es azota minden hetvegen megy...van amikor en is elmegyek vele de nagyon erdekes ez hogy velem meg csak setalni se volt kedve de most meg hirtelen minden hetvegen van kedv penz.nem kertem tolle azt higy menyjunk vacsorazzunk vagy fagyizzunk vagy mozizzunk.csak annyit kertem hogy setaljunk bohockodjunk mint regen jojjon el velem kutyazni stb...semmi...most meg allandoan horgaszni jar vagy eppen jarunk de semmi idot nem toltunk kettesbe...pedig valtozas nem tortent az eletunkbe

2016. okt. 18. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Azóta változott valami?

Mióta kiírtad a kérdést?

Mondtad már ezeket neki, hogy ez neked rosszul esik stb? Talán mondani kéne még 1x....

2016. okt. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!