Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Négy hónapja találkozgatunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gizike88 kérdése:

Négy hónapja találkozgatunk a párommal. De viszont nem tudom el dönteni hogy szeret vagy csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés
Sex kapcsolatnak indult de többet érzek márt iránta. De ö is emlegeti hogy jó lenne ha közelebb költöznék nagy a távolság 98km. De viszont mikor rá kérdezek hogy mit érez a válasza hogy többet érez irántam többnek tart mint szerető. De viszont az utolsó válasza mikor rá kérdeztem hogy szeret vagy nem akkor meg az a válasza hogy mit tudom én. Meg egy feszt a szexről beszél.De vágyik rám meg minden de nem tudom hogy tényleg mit szeretne. Össze költözni is akkar de viszont úgy nem érezteti hogy tényleg szeretne ritkán csak
2016. szept. 19. 12:01
 1/8 A kérdező kommentje:
ja meg annyi hogy mikor rá kérdezek hogy mit szeretne mit akar akkor annyit mond hogy minden nap mellettem le feküdni fel ébredni
2016. szept. 19. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyértelműen d*gásra kellesz neki, persze hogy szeretne összeköltözni, mert ott leszel neki készenlétben.

Ha neked ennyi elég akkor oké, ha szereted akkor könnyen kihasználhat, irányíthat mert látja szereted.

Kicsit nyersen fogalmaztam de néha jobban érthető.

2016. szept. 19. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mire jó ez a lelkizés? Keféljetek gátlástalanul. Ha összeköltöznétek,tönkremenne minden. Még a kufirc se lenne jó.
2016. szept. 19. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Talán azért mert nem vagyunk robotok. Bele halna a pasi ha beszélgetne vele, vagy érdeklődne a nő felől is? Hiába fognak összeköltözni, pár hét után mit kezdenek egymással?

Láthatóan ezt a pasit csak a szex érdekli, így hamar ki fog fulladni a kapcsolatuk, ha nincs más. Csak kerülgethetik majd egymást a lakásban.

2016. szept. 19. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
...a de viszont miatt lehet, hogy neki is csak SEX-re kellesz :)
2016. szept. 19. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Szexre kellesz neki, de nyilván nem fogja bevallani..
2016. szept. 19. 13:42
 7/8 Johnny Bravo ***** válasza:
0%
Az 5-ösnél a pont!!
2016. szept. 19. 14:26
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2016. szept. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!