Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan olyan természetesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan olyan természetesen veszik azt, hogy becsajoznak. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

A minap úgy került szóba a téma, hogy elmondtam a kicsit távolabbi haverok előtt, hogy a nyári keresetemből telefont akarok venni. Erre mindenki lehurrogott, hogy ne vegyek annyiért mert úgyis lemegy az értéke, és jobb lenne ha annyi pénzből félretennék vagy elvinném a csajom ide-oda. Erre mondtam, hogy nincs barátnőm, arra nem kell spóroljak. Kérdezték, hogy miért nincs? Nagyjából azt feleltem szomorúan, hogy nem tudok csajozni. Meglepődtek, hogy pont én nem tudok csajozni, és ha bánt akkor csajozzak befele. Mondták ezt tök higgadtan és lazán, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Nekem belül óriási problémáim vannak a témával kapcsolatban, nem is volt még barátnőm, és hát elnézve nem is lesz még jó ideig pedig majdnem 21 vagyok.

Tényleg ennyire egyszerű ez, és csak én vagyok ilyen balfék ezek szerint?

2018. júl. 2. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10: Pontosabban fogalmazva: Ha VALAMELYIKBEN nem éred el legalább az átlagos szintet, akkor már qrva nehéz helyzetben vagy.
2018. júl. 4. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert ha hatalmasságod megszólít, akkor kötelező veled szóba állni? Ki a fsznak képzeled te magad?

2018. júl. 4. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: Nem kell hatalmasságnak lenni senkinek, de ha valaki megszólít valakit, illik rá válaszolni. Kivéve, ha az illető egy paraszt.
2018. júl. 4. 21:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok átlag alatti semmiben, sőt, egyedül a péniszem átlagos (az sem volt gond) egyébként minden más jó, a szépfiú jelzőt sem azért kapom mert annyira csúnya lennék. Több lánynak is tetszettem/tetszem, de az olyanokkal sohasem sikerül összejönni, akiktől nagyon szeretnék valamit, mivel mindig közbeszól valami, és a nagy párkapcsolatokig nem jutok el. De igazából nem is teszek érte, csak várok.

A külsőt zárjuk is ki mint akadályozó tényező. Belül van a probléma. Gyáva vagyok, nem vagyok magammal kibékülve, ez gátol a leginkább.

2018. júl. 4. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Lol. Tévúton jársz, öcskös. Én megválogatom, kivel osztom meg a gondolataimat. Akivel nem érdemes, azzal nem állok le sem vitázni, sem beszélgetni. Tippelhetsz, hogy téged éedemesnek tartalak-e. Már csak azért is, mert itt is marhaságokat írtál.

Kérdező, én értem a problémádat, a 20-as éveim közepéig, de inkább a végéig azt gondoltam, hogy én nem érdemlek boldog párkapcsolatot, nem is igazán mertem fiúkkal, férfiakkal szóba állni. Le kell győzni ezt a gátat, tényleg nem egy nagy kaland beszélgetni, ismerkedni emberekkel. Csak válogasd meg rendesen, kivel.

2018. júl. 5. 00:48
 16/16 anonim ***** válasza:

"Én megválogatom, kivel osztom meg a gondolataimat. Akivel nem érdemes, azzal nem állok le sem vitázni, sem beszélgetni. Tippelhetsz, hogy téged éedemesnek tartalak-e." ---nyilván erre érdemesnek tartód, különben nem reptetnéd a b***zdmeg sárkányodat ilyen indulattal a levegőben!

Az persze más tészta, hogy az ilyen csajokat normális pali kilométerekre kerüli, de én szerencsédre nem vagyok normális :)

2018. júl. 7. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!