Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra milyen egy természetesen szép nő, és mi az ami már nem fér bele a természetességbe?
Pl. számít, hogy mennyire sminkeli magát vagy sem?
Összességében elvárjátok a minimális sminket?
Zavar titeket ha pl. borotválja a lábát, és néha kicsit borostás?
Mik azok a természetességen belül, amit már nem preferáltok?
Az első képen a nő ki van sminkelve, mielőtt valaki illúziókban élne.
Amúgy nekem kb a természetes szépség ott merül ki, hogy igényesen szőrtelenít mindenhol, ahol látszik erősen a szőrzete, kivéve a szemöldökét, azt épphogy formára igazítja. A bőre selymes, a körmei ápoltak (festheti őket, de nem műkörmök), a haja természetes, semmi extrém szín, vagy tűegyenesre vasalt forma. Ezért jó a hosszú haj, de ha tudja hordani a rövidet is szépen, akkor jöhet az is. A smink legyen minimális, a szemét sminkelheti, néha rúzsozhat, de ilyen alapozó meg kontúr meg mit tudom én, miket szoktak felvinni, azt már ne.
ő pl természetes szépség nekem, kivéve azt a halom vasat a fülében:
de ő is:
Micsoda elvarasok.
Bezzeg ha a no annyit mond, hogy legyen sorhasa a ferfinek, jonnek a ,, szikla alatt rejtozik a kigyo,, meg ,, pedig azok szeretnek igazan,, tipusu pasik.
#1: itt latszik, egyes pasik nem veszik eszre a sminket. Ez a no full sminkben van. Ruzs, pirosito, highlighter, es a SZEM is teljesen kifestett.
Az undorito a mukorom, muhaj es sok szoli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!