Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, őszintén ti hány szép nőnél próbálkoztatok már személyesen?
Én, mint állítólagosan szép nő rengeteg levelet kapok társkeresőn, de élőben szinte alig mernem hozzám odajönni a férfiak. Aki mer, az általában nagyon nem az esetem. Vagy igazi szexéhes hülye és két mondat mondat után már fogdos, vagy egy utolsó igénytelen tróger akinek tényleg mindegy csak lyuk legyen.
Olyan férfivel már legalább fél éve nem találkoztam, aki személyesen le mert volna szólítani és tudtunk volna egy jót beszélgetni.
Nem értem a férfiakat, miért nem akarnak komolyabb kapcsolatot ? Nagyon bánom már, hogy elengedtem a barátomat :(
23/N
"Nem értem a férfiakat, miért nem akarnak komolyabb kapcsolatot ? Nagyon bánom már, hogy elengedtem a barátomat :("
Nekem ez a két mondat ellentmondásban áll egymással. Valószínűleg még nem tudtad elengedni az exedet, neked még nem kéne ismerkedned. Még a hatása alatt állsz. Nincs értelme egy új udvarlót hitegetni, játszani vele, hogy aztán majd váratlanul visszamenj a volt párodhoz. Sok nő szereti ezt eljátszani, "ne haragudj, össze vagyok zavarodva" címszó alatt.
Kár, hogy van köztünk 15-16 év ^.^ Na de a viccet félretéve, mivel nem definiáltad az "élőben" ismerkedést is lebontanám több szegmensre.
1. Ad-hoc jellegű ismerkedés, mint például, sorban állás boltban vagy ha tömeg-közlekednék (kocsival járok), megállóban, járművön
2. Heti/havi pár szintű kontakt, arcról ismerős típusú találkozások, boltban az eladó, hobbi miatt, edzőterem stb.
3. Napi szintű kontakt (akár látás), munkahely/iskola/szomszéd
Ámbátor nekem az egyes pontban sem esik nehezemre idegennel szóba elegyedni, legyen az egy szép hölgy vagy random srác, idős bácsi/néni, szeretek kommunikálni, de ezek ugye az alkalom miatt tökéletesen semleges beszélgetések.
A kettes pontban már ugye könyebb a helyzet, mert kicsit talán, mert látásból azért megvan a másik arca, pár szót, mondatot azért csak beszélsz az illetővel, de ez már ilyen félig haverság szint, továbbra sincs problémám a kommunikációval. :)
Hármas pontban ismertem meg az előző páromat, azzal sem volt probléma. (munkahely) Van pár női barátom a hármasból is, vagy én tettem barátzónába, mert van valakije/nem vonzódom hozzá, de rohadt jókat szoktunk beszélgetni kategória, vagy... Nos, engem raknak oda :D
De akárhogyan is kozmetikázom, sajna nálam inkább picit az önbizalommal szokott probléma lenni. A kezdeményezéssel, 'kommenikációval már nem vagyok összeveszve, 'hál istennek. :)
De igyekszem fejlődni! :)
kieg az utolsó bekezdéshez: önbizalom és a kezdeményezés** nálam nem mindig jár kéz a kézben sajna. Hiába beszélgetek** el egy számomra igencsak szimpi lánnyal/hölggyel, ha a végén nem merek*** telefonszámot cserélni/adni, elköszönünk és megy mindenki az útjára, pedig tudom, hogy egy próbát csak-csak megérne(t) volna. :)))
Bocs, ha hosszú voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!