Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várja el sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el sok férfi, hogy a (szép) nők tudjanak vonzódni a hátrányos külsejű férfiakhoz, ha?

Figyelt kérdés

ellenben ők sem tudnak vonzódni az átlag alatti/átlagos nőkhöz?

Rövidebb kapcsolatom volt egy nem túl helyes sráccal még a húszas éveim elején. Nem volt szép arca, emellé alacsonyabb is volt (ez pont nem zavart), illetve mackós testalkatú (ez sem zavart volna). Valamint (ezt nem szép dolog említeni, hisz nem tehet róla) vagy genetikai sajátosság, vagy hormonális okok miatt, de szőrösebb volt jóval az átlagnál (felkar egészen, hát egészen).

Igazából azért jöttünk össze, mert megfogott a személyiségével, bár nagyon hamar kiderült, hogy ez csak a látszat volt, személyesen egy hosszabb, tartalmasabb beszélgetést nem tudott fenntartani mert hiába volt egyetemista, nem nagyon érdekelte más, csak a pénz, kocsik, és ruhák (igen, férfi létére drága ruhamárkák és látszat luxus).

Illetve sosem volt megelégedve velem, mindig hajtogatta, neki alsóhangon is az ilyen lányok tetszenek:

[link]

Illetve még a hátam mögött össze is jött eggyel. Szóval szakítottunk.

De pont a férfiak, akik annyira hirdetik, hogy fogadják el őket olyannak, amilyenek, elégedetlenkednek, és lépnek le végül jobb nőkkel.

Most akkor?!

(ez nem egy ismerkedős kérdés)

2017. nov. 1. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Ez egy kis pöch divatmajom suttyó barom, mi az hogy nem volt veled megelégedve? Akkor minek jött veled össze, ha nem tetszel neki? Ilyen nyomorékot...úgy felkúr az emberi hülyeség

21F

2017. nov. 1. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából én sem tudom, de ő sem tudott más indokot felhozni azon túl, hogy akkor már túl régóta volt egyedül (5 hónapja)
2017. nov. 1. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán retardált akkor. Nem minden férfi ilyen.

1.voltam

2017. nov. 1. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Komplexus. Szerintem. A seggdugasz (150) csajok is ezért kötik ki, hogy 190 legyen a férfi minimum, holott a könyökéig ér már így is. Magasabb nőktől eddig azt hallottam csak, hogy nála legyen magasabb az illető, és kész. És én is így vagyok ezzel.

Amúgy meg a férfiak sokszor abban a hitben élnek, hogy a nő ápolja magát, neki elég úgy kinézni, ahogy felkel, és naponta egyszer lezuhanyozni, mert jaj, az már a cicoma, ha ő beállítja a haját, használ arckrémet, parfümüt, vagy urambocsá', ízlésesen öltözik fel, és nem azt húzza magára, amire először rátalál a lakásában, és nem büdös. És akkor a sportról nem is beszéltünk. Az a baj, hogy egy férfinek, aki soha nem csinált magával semmit, kín 20 perccel tovább foglalkoznia a külsejével, vagy kialakítani ebben is valami rutint, sőt, van, aki bzisnak is érzi. A nők megszokták, mert többségük erre lett szocializálva, hogy utcára is csak csinosan menjen szinte. Ebből adódóan én elhiszem, hogy van férfi, akinek ez fölösleges nyűg, de szerintem nem kellene sipítozni, meg azt állítani, hogy ő mindent megtett, ami nem metroszexuális szokás, és mégsincs nője...

A belső meg már egy másik dolog, sokan abból is jogot formálnak, hogy a nő megértő meg érdeklődő meg kedves meg cuki legyen, hogy ő bármikor kibőghesse magát neki, de a másik meg ne nyikkanjon, mert hisztis lesz, és már megy a menekülés a közös gondok elől...

Szerintem ez társadalmilag elcseszett. Akibe azt nevelték, hogy férfinak lenni kimerül a melóban és az ördögnél egy fokkal szebb külsőben, annak lehet mondani, hogy minimumon működik, és gusztustalan, akkor sem fogja érteni, mi a baj azzal, amit csinál...

2017. nov. 1. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen jogos a felvetés, illetve én úgy fogalmaznék, hogy bárki miért várhatná el? Ez nem úgy működik, hogy xy nekem jár, hanem tetszek-nem tetszek. Elvárni meg lehet - akár a végtelenségig is :D

Egyébként a nagyobb a probléma itt is a személyisége volt, nem a külseje.

2017. nov. 1. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 100%-ig elfogadom azt, ki elfogad engem is. És a személyiséget nézem csak. Baj? Most nekem mi bajom lenne abból hogy elmegyek és/vagy megismerkedek egy bármilyen lánnyal, akármilyen hátrányosságai is legyenek?

Ezt csak azért írtam le hogy picit megváltoztassam a szemléletmódodat. :)

2017. nov. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!