Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jön be az ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön be az ha egy nő céltudatos?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a céltudatos nőkről, akik tudják mit akarnak és hogyan érjék el? Az egyik barátom szerint nem éri meg mert túl sok erőfeszitésbe kerül az hogy a nő sokáig érdekesnek találja, viszont egy másik barátomnak pedig nagyon bejönnek az ilyen csajok/nők.

2018. júl. 2. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem pedig alap dolognak kéne, hogy legyen, hogy minden ember céltudatos legyen.
2018. júl. 2. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam ilyennel, így azt mondom, hogy az lenne döntő, h mennyire hajlandó közös célokat is megvalósítani velem együtt. Meg kellene ismernem, h eldönthessem, de nem tartom hátránynak.
2018. júl. 2. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem előny. Mert tudja mit akar az életben,vannak tervei amit megakar valósítani szóval a céltudatosság szerintem csak előny.
2018. júl. 2. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Én elég céltudatos vagyok, és ez általában csak azoknak volt eddig negatív, akik semmit nem bírtak kezdeni magukkal az életben, de őket nem is sajnálom.

N

2018. júl. 2. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem neutrális, nem ad hozzá, vagy vesz el a vonzalomból, illetve a túlságosan karrierista típus az már taszító tud lenni.
2018. júl. 2. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Tapasztalataim alapján nem szeretik őket. Egyszerűen azért, mert a legtöbb férfinek ez stresszforrás és plusz energia. Azoknál a férfiaknál előny egyedül, akik eleve elég sokat tesznek az életükbe és szervezetten élnek. De egy kicsit szétesett, kicsit elveszett, kicsit spontán, kicsit még "anyás" férfinél nagyon nagy stresszt jelent, ha betoppan egy nő az életébe és kvázi megköveteli tőle, hogy megbízható legyen, korrekt legyen, következetes legyen, amit mond, azt betartsa és komolyan vegye a dolgokat (ugyanis egy céltudatos nő a kapcsolaton belül is céltudatos lesz és ez csak akkor valósulhat meg, ha a partnere beszámítható és pontosan az történik az esetek többségében, amit megbeszéltek).

A szakításaim többségének az volt az oka, hogy nem viseltem el hogy a másik nem követi, amit megbeszéltünk és vállat vonogat fontos és pontos dolgokon. Ez nem állapot. Emiatt én, amiatt meg velem szakítottak, mert elkezdtem "összekaparni" az életét a másiknak, hogy jó, ha már te nem vagy ura a helyzetnek, majd én. Majd én megszervezem, majd én megtervezem, majd én megmondom, kinek mi a dolga és ebből egy spontánabb vagy éretlenebb embernek könnyen elege lesz. Mert nekem pl. számít, hogy ha péntekre megbeszéltük, hogy rendet rakunk és kitakarítunk együtt, akkor szombat reggel ne üljek retekben. Meg ha megbeszéltük, hogy elmegyünk nyaralni, ne a foglalásokkal szórakozzak még csúcsszezonban is, miközben a másik vakarja a fenekét. Meg ha egy órára megyünk valahova, ne ragadjunk ott 3 órán keresztül és ne hagyjuk magunkat elrángatni a 60. helyre is.

Egy kapcsolat szerintem sokkal pontosabb szervezést és szinkronizációt igényel, mint egyedül lenni. És akinek ezzel egyedül is meggyűlik a baja, mert minden relatív és képlékeny, nos az szerintem utálni fog egy ilyen nőt.

2018. júl. 2. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik. Inkabb a hiánya az ami zavar.
2018. júl. 2. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
A "céltudatlan" emberek azok, akik zavarnak. Csak tengnek- lengnek az életben, a véletlen irányít mindent a hétköznapjaikban, milyen élet ez?
2018. júl. 2. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!